Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Mousse de nuga cu sos de zmeura

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3m 

Mousse de nuga cu sos de zmeura este un desert absolut delicios. Textura fina si pufoasa a spumei se potriveste

detalii rețetă—

Budinca de gris

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Deci, se bat galbenusurile cu zaharul, se pune grisul, apoi albusurile batute spuma. Se amesteca cu

detalii rețetă—

Cosulete de bezea cu crema si fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 

Se incalzeste cuptorul la 200 grade F (95 grade C). Se bat albusurile spuma tare, se adauga crema tartar si

detalii rețetă—

Desert la pahar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

O budinca de vanilie se fierbe cu 500 ml lapte si 4-5 linguri zahar apoi se lasa sa se raceasca. 2 albusuri se bat

detalii rețetă—

Budinca de albus cu sos de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Pentru budinca de albus cu sos de vin se bat spuma albusurile. Se pun patru linguri de zahar pisat si trei linguri

detalii rețetă—

Budinca de castane cu frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Amestecati piureul de castane cu untul topit, 125g zahar si 3 galbenusuri batute cu lapte caldut si albusurile

detalii rețetă—

Budinca de visine

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se freaca untul pana devine spuma, se adauga galbenusurile si zaharul pudra, se amesteca totul o jumatate de ora.

detalii rețetă—

Budinca de gris

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se fierbe laptele cu grisul, zaharul si vanilia. Cand e gata, se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca si apoi se

detalii rețetă—

Budinca de ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se separa albusurile de galbenusuri. Se freaca galbenusurile cu zaharul si se adauga untul inmuiat, amestecand

detalii rețetă—

Rulada cu nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 

BLATUL:se freaca galbenusurile cu zahar,bine de tot cam jumatate de ora.Se adauga faina,alternand cu albusurile

detalii rețetă—

Budinca de parmezan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:5m 

Se freaca untul cu lingura de lemn pana se face spuma,se adauga galbenusurile pe rand si se freaca bine,apoi

detalii rețetă—

Tort cu crema si anans

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Ouale se bat, se pune apa, zaharul si zaharul vanilat si se face spuma. Faina se amesteca cu praful de copt se se

detalii rețetă—

Budinca de branza de vaci cu pere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:5m 

Se freaca untul cu jumatate din zahar si cu galbenusurile, pana devine spuma. Se adauga praful de copt, sarea,

detalii rețetă—

Budinca de gris

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Galbenusurile se amesteca cu 3 linguri de zahar pana devin spuma, apoi se toarna grisul in ploaie. Se adauga si

detalii rețetă—