Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Crema din lapte praf

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Cu crema din lapte praf se umplu foile de napolitana. Se pregateste rapid si simplu si este delicioasa.

detalii rețetă—

Crema Maia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru crema Maia se pun la topit 250 g zahar, apoi separat, se bat 5 oua cu 200 g zahar, dupa care se adauga peste

detalii rețetă—

Crema pentru foi de napolitana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Compozitia pentru crema pentru foi de napolitana se fierbe timp de 5 minute, apoi imediat se umplu foile.

detalii rețetă—

Crema delicioasa de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru crema delicioasa de cacao aveti nevoie de zahar, oua, unt si cacao. Se prepara usor.

detalii rețetă—

Crema de ciocolata cu ness

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pentru crema de ciocolata cu ness va trebuie 150 g zahar, 80 g unt, 4 galbenusuri, 100 g ciocolata.

detalii rețetă—

Crema simpla de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru crema simpla de ciocolata aveti nevoie de galbenusuri, unt, zahar si ciocolata menaj.

detalii rețetă—

Crema fina de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Crema fina de ciocolata se serveste la pahar, cu frisca pe deasupra sau se poate folosi ca umplutura pentru eclere.

detalii rețetă—

Crema de cocos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

La final, dupa ce se raceste, crema de cocos se poate pune pe foi. Se pregateste usor si este delicioasa.

detalii rețetă—

Crema de zahar ars cu cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Crema de zahar ars cu cacao se serveste rece, odata cu frisca. Se prepara usor si este foarte buna.

detalii rețetă—

Crema de branza de vaci dulce

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru crema de branza de vaci dulce se amesteca branza cu zaharul, dulceata, coniacul si la urma se adauga

detalii rețetă—

Bavarez de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru bavarezul de vanilie se pun intr-o cratita smaltuita, laptele, ouale, zaharul, vanilia, gelatina spalata in

detalii rețetă—

Bavarez de zahar ars

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru bavarezul de zahar ars se ard intr-o cratita mica 150 g zahar, astfel incat sa nu se inchida prea tare la

detalii rețetă—

Crema de gris si de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru crema de gris se pune la foc intr-o cratita apa cu zaharul si zeama de la o lamaie. Se lasa sa fiarba cinci

detalii rețetă—