Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Serbet de cirese amare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ciresele amare se piseaza cu samburi cu tot, dupa care se pun la fiert in apa, aproximativ 15 minute. Se iau de pe

detalii rețetă—

Umplutura de visine sau cirese amare pentru strudel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ciresele sau visinele se curata de samburi, se spala, dupa care se storc fructele putin. Se presara deasupra foii

detalii rețetă—

Serbet de cirese amare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se foloseste zahar fara impuritati. Se pune zaharul cu 500 ml apa si un pahar de zeama rece de samburi, pe foc

detalii rețetă—

Crema de iaurt cu cirese

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:10m 

Incalzeste zaharul si sucul de lamaie, pana cand se dizolva zaharul. Inmoaie gelatina in apa rece, preseaza-o si

detalii rețetă—

Cirese cu crema

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se pun ciresele curatite de codite si simburi in cratita cu 200 gr. zahar. Se lasa la foc iute 10 minute. Se scot

detalii rețetă—