Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Spaghete in forma

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru spaghetele in forma se face un aluat din faina, untura, un galbenus, apa, sare, cu care se imbraca o forma

detalii rețetă—

Macaroane picante cu carne si ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru a realiza reteta macaroane cu carne, sunt necesare urmatoarele,: macaroane, carne, ceapa, untura, piper,

detalii rețetă—

Paste framantate cu varza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se da varza pe razatoare, se presara cu sare, se lasa sa stea 30 de minute cu sare, dupa care se scurge apa. In

detalii rețetă—

Taietei cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Slanina se taie cubulete mici si se prajeste. Bucatile de slanina prajite se scot si la untura se adauga 2 linguri

detalii rețetă—

Taietei cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Slanina se taie cubulete mici si se prajeste. Bucatile de slanina prajite se scot si la untura se adauga 2 linguri

detalii rețetă—

Macaroane unguresti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Kaizerul se taie cubulete, se prajeste in untura lui, se adauga ceapa taiata marunt, se presara boia de ardei, iar

detalii rețetă—

Macaroane cu carne si ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se fierb macaroanele in 3 litri apa sarata, se scurg si se spala. Se prajeste ceapa taiata foarte marunt cu doua

detalii rețetă—

Budinca de macaroane cu carne si oua

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se fierb macaroanele in apa sarata si se lasa sa se scurga. Se taie ceapa marunt, se prajeste in untura sau in unt

detalii rețetă—