Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos alb din lapte (Bechamel)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos alb din lapte (Bechamel) faina cernuta se dizolva in 50 ml de lapte rece. Restul de lapte se fierbe.

detalii rețetă—

Sos alb cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos alb cu vin lamaia se spala si se stoarce. Faina se cerne. Untul (60 g) se topeste intr-o cratita si se

detalii rețetă—

Sos alb Chaud-Froid

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos alb Chaud-Froid faina se cerne. Gelatina se inmoaie in apa rece (150 ml), se adauga 100 ml supa si se

detalii rețetă—

Sos romanesc cu untura si ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru sosul romanesc cu untura si ceapa se topeste o lingura de untura, in care se pune un varf de cutit de faina

detalii rețetă—

Sos a la crema cu ciuperci si smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Cu acest sos a la creme cu ciuperci si smantana se pot servi cartofi natur, oua fierte tari, peste sau rasol. Un

detalii rețetă—

Mujdei rapid de usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5m 

Mujdeiul de usturoi se pregateste foarte repede si este foarte delicios mai ales la preparatele din peste.

detalii rețetă—

Sos Veloute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se topeste untul, se adauga faina si se amesteca continuu. Se toarna zeama de oase, apoi mirodeniile, ciupercile

detalii rețetă—

Sos bechamel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se topeste untul, se adauga faina si se tine vasul pe foc foarte mic, amestecand din cand in cand. Se adauga sare,

detalii rețetă—

Sos gorgonzola

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Gorgonzola se taie cubulete. Intr-o tigaie se topeste untul, se adauga gorgonzola si se subtiaza cu smantana. Se

detalii rețetă—

Sos alb cu lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se face un sos alb: o lingura cu unt se topeste intr-o tigaie pe foc, se adauga faina si se amesteca repede si bine

detalii rețetă—

Sos tartar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se face o maioneza din galbenusuri, ulei si mustar. Peste maioneza se pune ceapa tocata marunt, verdeata tocata fin

detalii rețetă—

Sos de hrean cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se spala hreanul, se curata de coaja, apoi se da pe razatoare. Se pune intr-un vas adanc si se amesteca cu nucile

detalii rețetă—

Sos alb

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Se pune untul intr-o cratita emailata si se inmoaie usor, la foc mic. Peste unt se adauga faina in ploaie, se

detalii rețetă—

Sos Adobo Delicioso

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se amesteca toate ingredientele pana se omogenizeaza intr-un sos. Se serveste cu fripturi din carne de porc,

detalii rețetă—