Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos catifelat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Din 50 gr unt si din faina se face un sos care se stinge cu supa de carne. Nu se lasa sa se ingroase tare, se

detalii rețetă—

Sos de macris

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala frunzele de macris, se toaca marut si se prajesc in unt. Se pune faina in ploaie, se amesteca incet, se

detalii rețetă—

Sos catifelat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Din 50gr unt si din faina se face un sos care se stinge cu supa de carne.Nu se lasa sa se ingroase tare,se adauga

detalii rețetă—

Sos brun pentru legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se face sosul din faina si supa de carne si se lasa pe foc mic,amestecand pana ce sosul isi schimba culoarea si

detalii rețetă—

Sos de smintina cu unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se rumeneste o lingura de faina cu o cantitate egala de unt si se subtiaza cu un pahar de supa de carne sau zeama

detalii rețetă—

Sos alb pentru carne fiarta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

O lingura de faina se rumeneste usor cu o cantitate egala de unt, se subtiaza cu supa de carne strecurata, in care

detalii rețetă—