Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Salsa picanta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Aceasta salsa se prepara usor si rapid. Gasiti aceasta reteta de salsa pe culinar.ro, alaturi de alte retete de

detalii rețetă—

Marinata pentru peste la gratar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

1. Toate ingredientele se amesteca bine. 2. Bucatile de peste ,pregatite in prealabil se ung cu acesta

detalii rețetă—

Sos picant cu mustar (Robert)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos picant cu mustar ceapa se curata, se spala, se taie marunt, dupa care se fierbe cu vin si otet timp de 7

detalii rețetă—

Sos de tarhon cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos de tarhon cu smantana tarhonul se curata, se spala si se taie mai mare. Faina se cerne, se dizolva in 50

detalii rețetă—

Sos bernez din oua si unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos bernez untul se incalzeste usor si se separa de apa. Tarhonul se spala, se curata, se taie marunt si se

detalii rețetă—

Sos picant din sos brun

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos picant ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Castravetii se spala, se curata de

detalii rețetă—

Sos de marar cu smantana si supa de oase

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos de marar mararul verde se curata, se spala si se toaca mare. Faina se cerne, se dizolva in 50 ml apa, se

detalii rețetă—

Sos de ceapa cu supa de oase

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos de ceapa cu supa de oase ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Faina se cerne. Ceapa

detalii rețetă—

Sos vanatoresc pentru fripturi inabusite

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos vanatoresc pentru fripturi inabusite ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste.

detalii rețetă—

Sos picant pentru paste sau pizza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru sosul picant pentru paste si pizza 10 gogosari mari, 36 ardei rosii, 8 ardei iuti si doua teline mari se

detalii rețetă—

Sos pentru vanat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se caramelizeaza cele 2 linguri de zahar. Separat se prajeste ceapa tocata marunt in unt si se adauga 1-2 linguri

detalii rețetă—

Sos curry

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pun la calit, in ulei, ceapa si usturoiul tocate marunt. Se adauga apoi ardeiul iute tocat, ghimbirul,

detalii rețetă—

Sos vanatoresc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Marginile de cotlet se taie bucati si se pun la calit in ulei. Se adauga putina zeama de carne, apoi se lasa la

detalii rețetă—

Sos picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se toaca cepele marunt, apoi se presara piperul si se adauga otetul si vinul si se pun la fiert, pana scade sosul.

detalii rețetă—