Pentru supa din carne de vita cu ravioli carnea se curata de pielite si se spala. Morcovii, telina, patrunjelul radacina,...
Supa din carne de vita cu ravioliPentru supa gulas carnea se curata si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie jumatati. Cartofii se curata, se spala...
Supa gulasPentru supa din ceapa ceapa se curata, se spala si se taie felii subtiri. Painea alba se taie felii subtiri, care apoi se...
Supa din ceapaPentru supa taraneasca cu taitei se prepara supa de oase. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se...
Supa taraneasca cu taiteiPentru supa din carne de gaina cu taitei gaina se curata, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, telina, patrunjelul...
Supa din carne de gaina cu taiteiPentru supa din carne de gaina cu taitei cu zdrente gaina se trece prin flacara si se spala. Morcovii, patrunjelul radacina,...
Supa din carne de gaina cu taitei cu zdrentePentru supa din carne de pui cu galuste carnea se spala, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, patrunjelul radacina,...
Supa din carne de pui cu galustePentru supa din carne de pui rasol cu taitei carnea se spala. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina, telina si ceapa se...
Supa din carne de pui rasol cu taiteiPentru supa cu taitei si cartofi cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si...
Supa cu taitei si cartofiPentru supa italiana cu legume si costita fasolea se alege, se spala si se lasa in apa rece timp de 12 ore. Ceapa se curata,...
Supa italiana cu legume si costitaPentru supa de fasole verde cu usturoi fasolea se curata, se spala si se taie bucati. Slanina se taie marunt. Ceapa se...
Supa de fasole verde cu usturoiBuletele berlineze sunt aperitive delicioase cu carne. Franzela se coace la cuptor. Laptele se fierbe si se raceste. Ceapa se...
Bulete berlinezeFicatul Lyonez este un aperitiv delicios si consistent. Ficatul se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se...
Ficat LyonezOmleta cu ceapa este un aperitiv simplu si sanatos. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Ceapa se curata, se spala, se...
Omleta simpla cu ceapaChiftelutele speciale cu carne si legume sunt aperitive delicioase si sanatoase. Carnea se spala, se curata de pielite si se...
Chiftelute speciale cu carne si legumeBudinca de ciuperci cu cascaval este un aperitiv consistent si delicios. Ciupercile se spala si se taie lame. Ceapa se...
Budinca de ciuperci cu cascavalSalata de ton cu salata verde este un aperitiv cu peste si legume sanatos si consistent. Tonul se desface bucati mici. Ceapa...
Salata de ton cu salata verdeSalata de vinete cu ceapa si ulei este un aperitiv traditional si delicios. Vinetele se coc la foc iute pe flacara sau pe...
Salata de vinete cu ceapa si uleiSalata simpla de varza alba este o salata cu legume foarte sanatoasa. Varza se spala, se taie fideluta, se sareaza si apoi se...
Salata simpla de varza albaSalata de andive cu ceapa si mustar este o salata cu legume sanatoasa si delicioasa. Andivele se curata, se spala si se taie...
Salata de andive cu ceapa si mustarPentru creier taranesc cu ceapa creierul se curata, se spala, se tine in apa rece si se fierbe. Ceapa se curata, se spala si...
Creier taranesc cu ceapaIcrele de crap sau stiuca cu ceapa si masline este un aperitiv festiv delicios. Icrele se trec printr-o sita rara pentru a se...
Icre de crap sau stiuca cu ceapa si maslineIcrele tarama este un aperitiv festiv delicios. Grisul se fierbe in apa si se raceste. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Icre taramaPentru piftie din carne de curcan cu oua si legume asortate carnea de curcan se spala si se sareaza. Morcovii, pastarnacul,...
Piftie din carne de curcan cu oua si legume asortateOuale cu rosii si ceapa verde este un aperitiv delicios. Ouale se spala si se fierb pana ce capata consistenta tare, se...
Oua cu rosii si ceapa verdePentru ciuperci umplute cu ceapa si cascaval ciupercile proaspete se curata, se spala. Cozile de ciuperci se taie marunt....
Ciuperci umplute cu ceapa si cascavalPentru ciuperci cu carne de vita sau porc ciupercile se curata si se spala. Cozile de ciuperci se toaca marunt. Ceapa se...
Ciuperci cu carne de vita sau porcCeapa verde se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se fierb tari, se racesc si se taie cuburi. Branza de vaci se...
Pasta de branza cu oua si ceapaArdeii umpluti cu salata de vinete se servesc la aperitive. Ceapa se spala si se taie fin. Rosiile se spala, se oparesc, se...
Ardei umpluti cu salata de vineteIcrele din branza cu rosii se servesc la sandwich-uri. Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Ceapa se...
Icre din branza cu rosiiPasta din carne de porc se poate servi la aperitive sau sandwichuri. Carnea de porc se spala si se taie bucati mici. Ceapa se...
Pasta din carne de porcPateul din ficat de porc se serveste rece, la aperitive, rulouri, sandwich-uri. Ceapa se curata, se spala si se taie felii....
Pate din ficat de porc cu coniacDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatPentru galuste din ficat de vita ceapa se curata, se spala si se taie bucati mai mari. Ficatul se spala si se taie bucatele....
Galuste din ficat de vitaPentru sos unguresc ceapa se curata, se spala, se opareste, se indeparteaza apa. Faina se cerne. Ceapa se inabusa in ulei, cu...
Sos ungurescPentru sos picant cu mustar ceapa se curata, se spala, se taie marunt, dupa care se fierbe cu vin si otet timp de 7 minute....
Sos picant cu mustar (Robert)Pentru sos picant ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Castravetii se spala, se curata de coaja si...
Sos picant din sos brunPentru sos de ceapa cu supa de oase ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Faina se cerne. Ceapa se...
Sos de ceapa cu supa de oasePentru sos vanatoresc pentru fripturi inabusite ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste. Ciupercile se...
Sos vanatoresc pentru fripturi inabusitePentru sos alb picant cehoslovac ceapa, morcovii, telina se curata, se spala si se taie felii. Castravetii acri se spala, se...
Sos alb picant cehoslovacPentru sos tartar cu patrunjel ouale se spala, se fierb tari, se curata si se toaca marunt. Ceapa verde si patrunjelul se...
Sos tartar cu patrunjelPentru sos verde pentru peste spanacul, tarhonul, patrunjelul verde si ceapa verde se curata, se spala, se oparesc in apa cu...
Sos verde pentru pesteSarmalutele cu ciuperci sunt mancaruri de post traditionale si foarte delicioase. Se toaca marunt ceapa si apoi se caleste in...
Sarmalute cu ciuperciZacusca de dovleac este delicioasa si se prepara foarte usor, va fi numai buna la iarna. Pentru zacusca de dovleac se curata...
Zacusca de dovleacPentru cubulete de pui pe pat de varza si orez curatam, spalam, tocam marunt ceapa si o calim in putin ulei de masline....
Cubulete de pui pe pat de varza si orezTocanita delicioasa de ciuperci este o mancare de post foarte sanatoasa. Am tocat marunt ceapa, am taiat in doua ciupercile...
Tocanita delicioasa de ciuperciCiulama de ciuperci cu masline pe pat de mamaliguta este o mancare de post delicioasa si consistenta. Ceapa se taie marunt si...
Ciulama de ciuperci cu masline pe pat de mamaligutaSupa de porumb cu sos chili este o mancare de post delicioasa si foarte sanatoasa. Se topeste margarina si se caleste apoi...
Supa de porumb cu sos chiliPentru spaghete de post se fierb spaghetele cu putina sare, se scot din apa cu ajutorul unei site, se lasa sa se raceasca si...
Spaghete de postAceasta fasole batuta este o mancare de post delicioasa si consistenta. Se pune fasolea spalata intr oala, se fierbe, se pune...
Fasole batuta de postSarmalutele cu ciuperci in foi de vita este o mancare de post delicioasa si foarte sanatoasa. Se toaca ceapa si se pune la...
Sarmalute cu ciuperci in foi de vita