Se pune ceapa la calit, apoi se adauga ciupercile taiate fasii si se lasa 15-20 minute la foc potrivit. Se adauga sare si...
Clatite cu ciuperciIcrele de crap sunt deasupra celor de stiuca, chiar si a celor negre! Numaidecat asemenea salata trebuie cu randuiala facuta,...
Ceapa umpluta cu icre de crapCrabii se curata, apoi se pun la fiert in apa cu sare pana se desprinde carnea. Carnea de porc se taie felii subtiri, ceapa...
Crab umplut cu carne de porcCeapa se taie rondele si se caleste in ulei impreuna cu curry-ul. Se adauga apoi ceapa verde maruntita, prazul feliat, sucul...
Mancare de creveti cu curryCeapa se caleste in putin unt incins. Se adauga peste ea faina, sarea si pierul, se amesteca bine si se transfera totul peste...
Supa de ceapaSe curata si se dau pe razatoare morcovul, ceapa si telina. Separat, se pune la fiert fasolea in apa rece cu sare. Se adauga...
Supa de fasoleRosiile se curata de pielite si se taie cubulete mici, apoi se pun la fiert in apa rece, impreuna cu ceapa taiata marunt,...
Supa de rosii cu scortisoaraCarne se da prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa tocata si calita in ulei. Se adauga orez, albusurile, patrunjelul...
Ciorba de dovleceiFasolea se fierbe in mai multe ape cu sare. Se adauga morcovii, ceapa si usturoiul, taiate rondele, iar la final cimbrul,...
Ciorba de fasole albaSe toaca in masina de tocat rosiile, ceapa, castraveciorii si ardeii. usturoiul se piseaza si se amesteca cu sare, piper si...
Supa andaluzaCeapa se curata si se taie in sferturi si se pune impreuna cu chimenul la fiert in 2,5 l de apa. Se scoate apoi ceapa si se...
Supa de chimenGuliile se curata de coaja, apoi se trec pe razatoarea mare si se omogenizeaza cu gogosarii taiati rondele fine si ceapa...
Salata de gulii si gogosariMidiile se pun la fiert in apa cu vin. Se adauga ceapa tocata marunt, sare, morcovul taiat cubulete si piperul boabe. Cand...
Salata de midiiCrevetii decorticati si curatati se amesteca cu morcovul ras, telina taiata cubulete, ceapa tocata marunt si ouale fierte si...
Salata de telina cu crevetiCaracatita se spala si se taie inele. Se pune apoi la fiert, intr-un vas cu apa si sare, impreuna cu ceapa, usturoiul si...
Salata de caracatitaSe scurg din conserva, separat, tonul si porumbul. Se pun apoi intr-un vas si se adauga ceapa tocata foarte marunt si...
Salata de ton cu porumb si ceapaIcrele strivite cu furculita se freaca bine cu zeama de lamaie. Se condimenteaza cu piperul si sarea si se incorporeaza...
Salata de icre cu ceapa si usturoiCreierul se curata si se spala bine. Se pune apoi la prajit in putin ulei. Se adauga ceapa tocata marunt, apoi se lasa putin...
Tartine cu creierSe pun la calit, in ulei, ceapa si usturoiul tocate marunt. Se adauga apoi ardeiul iute tocat, ghimbirul, coriandrul si...
Sos curryMenta se curata si se spala. Se amesteca in mixer pana se formeaza o pasta omogena, apoi se adauga apa rece, sare, usturoi,...
Sos de mentaArpacasul se fierbe si se trece prin masina de tocat, impreuna cu ceapa maruntita, rosiile curatate de pielite si seminte. Se...
Chiftele cu migdaleMaduva se curata in apa rece de pielite. Se pune apoi la fiert in apa fiarta cu sare, in care se adauga ceapa curatat si...
Aperitiv cu maduvaCeapa se curata de coaja si se taie apoi inele. Se ung inelele de ceapa cu unt si se pun la prajit in ulei, pana se umfla.
Inele de ceapaSe pun la fiert carnea de vaca, morcovul, ceapa, bucata de carne de iepure, jambonul, toate taiate bucatele. Se adauga zeama...
Sos vanatoresc din carne de vaca si iepureSe pun la calit intr-un vas cu unt incins, ceapa si morcovul taiate felii subtiri. Se adauga faina, cimbrul, o bucatica de...
Sos din rosiiResturile de carne, impreuna cu ceapa, morcovul si patrunjelul taiate felii se calesc in putin unt. Se adauga sarea, foaia de...
Sos picant cu piperSe curata porumbeii de pene si se golesc de intestine, apoi se taie in 4 si se fierb in apa cu sare, ceapa si patrunjel....
Ciulama de porumbeiSe curata de pene si se golesc cristeii, apoi se pun la fiert intr-o oala cu apa, ceapa si sare. Se pune unt la incins,...
Pilaf de orez cu cristeiPrepelitele se curata si se calesc in unt fierbinte. Apoi se pun la fiert in zeama de carne. In untul ramas se rumeneste...
Mancare de orez cu prepeliteSe spala ridichile, salata, spanacul si ceapa. Se taie marunt ca de salata dupa care se adauga uleiul, sarea si sucul de la o...
Salata de primavaraFazanul se taie in patru bucati si se pune la fiert in apa cu sare. Cand incepe sa fiarba se adauga sare, ceapa, morcov, foi...
Piftie de fazanRata se curata, se taie bucati si se prajeste in untura. Se scoate apoi, iar in untura ramasa se prajesc ceapa, morcovii,...
Rata salbatica cu portocaleFazanul se curata si se spala. Se impaneaza apoi cu bucatele subtiri de slanina. Se pun la calit, cu unt, ceapa, morcovul,...
Fazan inabusitSe taie bucati carnea de vanat si se pune la prajit in untura incinsa. Se scoate apoi si se pune ceapa la calit in untura...
Papricas din carne de ursGasca se pune in bait 24 ore. Separat, se toaca ficatul fin si se amesteca cu ceapa tocata marunt si calita in prealabil, cu...
Gasca fripta cu orezRatele se curata, se spala, se sareaza si se pipereaza. Din vin, apa, ceapa, morcovul feliat, boabele de piper, enibahar,...
Mancarea de rataCarnea se taie bucati si se trece prin masina de tocat. Se adauga ceapa prajita putin in ulei, painea muiata in apa rece si...
Muschi tocat din carne de cerbCarnea se taie bucati sis e pune la rumenit in untura. Se scoate apoi si in untura ramase se caleste faina cu ceapa, morcovii...
Ostropel din carne de cerbSe taie bucati carnea, se sareaza si se pune la prajit in untura. Se scoate apoi si se pune la calit in untura ramasa ceapa...
Carne de urs cu ciuperciCarnea impreuna cu painea muiata si stoarsa, ceapa calita si varerdeata tocata se trec prin masina de tocat carne. Se adauga...
Chiftelute din carne de urs cu sos de ciuperciSe toaca in masina de tocat carnea, cu painea, ceapa si verdeata. Se adauga in compozitie un ou, sare si piper si se formeaza...
Chiftelute marinate din carne de ursVinul alb se pune la fiert intr-un vas. Se adauga sare, piper boabe, enibahar, foi de dafin, cimbru, usturoiul pisat,...
Muschi de mistret afumatCarnea se toaca impreuna cu jumatate din ceapa calita. Se adauga orezul, piperul pisat si putina sare. Se omogenizeaza...
Sarmale din carne de mistretSe pune intr-un vas, la fiert vinul alb si 250 mI apa, sare, boabele de piper, enibaharul, foile de dafin, cimbrul,...
Sunca de mistretDaca vrei sa pregatesti pateuri cu branza delicioase, alege aceasta reteta. Pentru a prepara aceste aperitive delicioase,...
Pateuri cu branza telemeaCarnea se pune la fiert. Apoi se toaca impreuna cu o ceapa calita si cu paine muiata in apa. Se adauga in tocatura...
Budinca din carne de mistretSe pun la tocat carnea, painea inmuiata si ceapa calita. Peste amesteca se adauga oul, piperul, verdeata tocata, sarea si...
Chiftelute din carne de mistretSpata se curata, se spala si se turteste putin. Se sareaza, pipereaza si se da deoparte. Se toaca resturile de carne cu o...
Spata rulata de caprioaraCarnea se taie bucatele, se sareaza bine si se pun la prajit in untura incinsa. Se adauga apoi ceapa tocata marunt,...
Tocanita de caprioaraSe taie bucati carnea de caprioara, se sareaza si se pune la prajit. Se adauga ceapa taiata marunt si se lasa la prajit usor,...
Pilaf oriental de orez cu carne de caprioaraSe spala ciocanelele,aripile sau pieptul de pui si se sterg cu hartie absorbanta. Ceapa se taie solzisori.Rosiile se taie si...
Ostropel de pui