Pentru stufat de miel cu ceapa verde carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Stufat de miel cu ceapa verdePentru tocana cu carne de miel carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii....
Tocana cu carne de mielPentru verdeturi cu carne de miel si pasta de tomate ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se spala, se...
Verdeturi cu carne de miel si pasta de tomatePentru berbec cu varza si rosii carnea se spala, se portioneaza, se opareste, se spala din nou cu apa rece si se sareaza....
Berbec cu varza si rosiiPentru fasole boabe cu carne berbec fasolea boabe se alege de impuritati, se spala si se lasa in apa 12 ore. Carnea se spala,...
Fasole boabe cu carne berbecPentru jigo de berbec cu fasole boabe usturoiul se curata, se spala si se taie felii. Ceapa se curata, se spala: 50 g se taie...
Jigo (pulpa) de berbec cu fasole boabePentru fasole verde cu carne de miel carnea se spala, se taie in bucati si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Fasole verde cu carne de mielPentru ghiveci din maruntaie de miel maruntaiele se spala, se taie in bucati mici. Patrunjelul si mararul verde sespala, se...
Ghiveci din maruntaie de mielPentru mazare cu carne de miel carnea se spala, se scurge de apa si se portioneaza. Mararul verde se curata, se spala si se...
Mazare cu carne de mielPentru miel cu sos de smantana ceapa, morcovii, telina, patrunjelul radacina, se curata, se spala si se cresteaza in patru....
Miel cu sos de smantana (Fricase)Pentru papricas de miel cu cartofi carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Papricas de miel cu cartofiPentru saslac de miel (frigarui cu miel) carnea se dezoseaza si se taie in bucati patrate, care se tin in bait 2 ore. Ceapa...
Saslac de miel (Frigarui)Pentru spanac cu carne de miel ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se spala, se portioneaza, se scurge si se...
Spanac cu carne de mielPentru tocana de vitel ardeleneasca carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Morcovii, patrunjelul radacina, 100 g...
Tocana de vitel ardeleneascaPentru anghemacht de miel cu cartofi si legume carnea se spala, se portioneaza, se opareste, se spala din nou si se sareaza....
Anghemacht de miel cu cartofi si legumePentru blanchet din carne de miel carnea se spala, se scurge de apa si se portioneaza. Morcovii, patrunjelul radacina si...
Blanchet din carne de mielPentru ciuperci cu carne de miel carnea se spala cu apa rece, se scurge, se portioneaza si se sareaza. Ciupercile proaspete...
Ciuperci cu carne de mielPentru cotlet de miel pane carnea se spala, se zvanta si se portioneaza in 10 bucati; se indeparteaza partea de grasime si...
Cotlet de miel panePentru drob de miel cu patrunjel si marar organele si praporul se spala. Praporul se tine in apa rece. Ceapa si ceapa verde...
Drob de miel cu patrunjel si mararPentru rulou de vitel umplut cu creier si orez carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Creierul se curata de...
Rulou de vitel umplut cu creier si orezPentru rulou de vitel umplut cu ficatei de pui carnea se spala si se portioneaza in 5 bucati, care se bat si se sareaza....
Rulou de vitel umplut cu ficatei de puiPentru snitel cu creier carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Creierul se spala, se curata de membrana, se...
Snitel cu creierPentru snitel pane de vitel carnea se spala si se taie felii subtiri, care se bat, se sareaza si se pipereaza dupa gust....
Snitel pane de vitelPentru snitel de vitel Praga carnea se spala, se portioneaza si se sareaza dupa gust. sunca presata se taie felii subtiri....
Snitel de vitel PragaPentru snitel de vitel Palermo carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Ouale se trec sub jet de apa rece....
Snitel de vitel PalermoPentru steak de vitel cu ficat de pui carnea se spala, se portioneaza, se sareaza si se bate. Ficatul de pui se spala si se...
Steak de vitel cu ficat de puiPentru mancarica de urzici curatam urzicile si le spalam bine si le oparim cu apa clocotita. Le fierbem cca 5-8 minute, le...
Mancarica de urziciPentru cornulete cu untura si rahat albenusurile se amesteca cu iaurtul, zaharul, drojdia, praful de sare. Adaugam cca 400 g...
Cornulete cu untura si rahatPentru pancakes cu malai topim unutul si il lasam sa se raceasca. Mixam ouale cu un praf de sare,adaugam untul si mixam in...
Pancakes cu malaiPulpele de pui la cuptor am servit cu piure de cartofi cu spanac si salata verde. Pentru pulpe de pui la punga pulpele si...
Pulpe de pui la pungaSalata cu creveti este perfecta ca aperitiv la o petrecere sau chiar ca si fel principal. Este foarte usor de preparat, poti...
Salata cu crevetiReteta Salata de farfalle cu peste este propusa de Jakob Hausmann utilizatorilor culinar.ro
Salata de farfalle cu pesteSa fim seriosi, cu totii avem zile cand am vrea doar sa lenevim si sa nu petrecem toata ziua in bucatarie. Pentru astfel de...
Sandwich capresePentru rulou de vitel umplut cu ciuperci si orez carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Ciupercile se...
Rulou de vitel umplut cu ciuperci si orezPentru perisoare in sos pieptul de pui se trece prin masina de tocat. Carnea se amesteca cu branza, oul batut putin,...
Perisoare in sosPentru paine cu cartofi si patrunjel cartofii ii curatam de coaja si ii punem la fiert cu condimente, ii pisam cu furculita,...
Paine cu cartofi si patrunjelPentru tort ciocolatos cu budinca albusurile se bat spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul si se mixeaza pana devine o...
Tort ciocolatos cu budincaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaTortul simplu cu blat de cocos si crema de portocale este delicios, si poate fi pregatit pentru orice ocazie festiva. Pentru...
Tort simplu cu blat de cocos si crema cu portocalePentru mancare de spanac cu ceapa si usturoi spanacul il spalam si ii taiem coditele. Punem apa cu condimente intr-o oala si...
Mancare de spanac cu ceapa si usturoiPentru fasole verde cu carne de porc carnea se portioneaza in 5 bucati si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Fasole verde cu carne de porcPentru blatul de tort Scooby Doo mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam bine. Adaugam treptat...
Tort Scooby DooPentru tochitura cu carne de porc si pui carnea se taie cubulete si se prajeste in putin ulei. Cand incepe sa se rumeneasca...
Tochitura cu carne de porc si puiPentru rulada de pui cu ficatei ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in putin ulei, adaugam sucul de rosii si cand...
Rulada de pui cu ficateiPentru prajitura cu bombite de branza delaco si cocos amestecam toate ingredientele pentru bilutele de branza bine, dupa care...
Prajitura cu bombite de branza delaco si cocosPentru placinta de spanac cu branza si smantana amestecam faina cu sarea, drojdia uscata, adaugam uleiul si laptele treptat,...
Placinta de spanac cu branza si smantanaPentru painici cu salata de icre si unt aromat faina o amestecam cu sare si zahar, facem gaura in mijloc, adaugam drojdia...
Painici cu salata de icre si unt aromatPentru tort de ciocolata cu iaurt si jeleu galbenusurile le mixam cu apa calduta 2-3 min dupa care adaugam zaharul si mixam...
Tort de ciocolata cu iaurt si jeleuPentru clatite brasovene delicioase se amesteca ouale cu 1 praf de sare, se adauga laptele si faina cat sa obtinem o...
Clatite brasovene delicioasePentru fasole boabe cu carne de porc carnea se spala, se portioneaza. Fasolea se alege de impuritati, se spala, se tine in...
Fasole boabe cu carne de porcPentru fasole boabe cu ciolan de porc fasolea boabe se spala si se lasa in apa rece 12 ore. Ceapa se curata, se spala, se...
Fasole boabe cu ciolan de porc