Pentru friptura de porc cu ghiveci bulgaresc pulpa de porc se spala, se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Friptura de porc cu ghiveci bulgarescPentru friptura din carne de porc cu rosii pulpa se porc se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Ceapa se...
Friptura din carne de porc cu rosiiPentru friptura din carne de porc marinareasca ceapa se curata si se taie marunt. Lamaia se spala si se extrage sucul. Carnea...
Friptura din carne de porc marinareascaPentru galuste cu rinichi de porc carnea se taie in doua, se inlatura capsula, se tin in apa cu otet 15 minute, se curata, se...
Galuste cu rinichi de porcPentru ghiveci bulgaresc carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Ardeiul...
Ghiveci bulgarescPentru gulas berlinez carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Carnea se...
Gulas berlinezPentru ficat de porc impanat cu slanina carnea se spala si se portioneaza. Slanina se taie fasii. Faina se cerne. Bucatile de...
Ficat de porc impanat cu slaninaPentru ficat de porc cu sos de smantana si macaroane carnea se spala, se portioneaza. Ceapa, morcovii, patrunjelul radacina...
Ficat de porc cu sos de smantana si macaroanePentru ficat de porc cu sos Meuniere carnea de porc se spala si se portioneaza. Lamaia se spala, se taie rondele subtiri....
Ficat de porc cu sos MeunierePentru ficat de porc tirolez usturoiul se curata; jumatate din cantitate se taie felii, restul se piseaza. Ficatul de porc se...
Ficat de porc tirolezPentru ficat papricat de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Ficat papricat de porcPentru friptura de porc cehoslovaca morcovii si ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Pulpa de porc se spala si se...
Friptura de porc cehoslovacaSalcamul e o planta foarte aromata, putin folosita in bucatarie, cunoscut fiind pentru miere. Noi va prezentam cum sa faceti...
Sirop si dulceata de salcamDulceata de agrise confera o savoare aparte clatitelor, iar combinatia agrise-clatite este numai buna pentru un moic dejun...
Clatite americane cu dulceata de agrisePentru snitel natur cehoslovac carnea se spala, se taie in 5 bucati, care se bat si se sareaza. Rosiile se spala si se taie...
Snitel natur cehoslovacPentru snitel pane din carne de vita carnea se spala si se taie bucati, care se bat, se sareaza si se condimenteaza.
Snitel pane din carne de vitaPentru ficat de porc cu ceapa carnea se spala, se scurge de apa si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Ficat de porc cu ceapaPentru escalop cu sos de rosii carnea o taiem felii,o batem cu ciocanul pentru snitele. Faina o amestecam cu condimentele....
Escalop cu sos de rosiiPentru pieptul de pui cu menta amestecam toate condimentele. Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop. Desfacem...
Piept de pui cu mentaPentru chifle mediteraneene cernem faina, pe margine punem sarea, facem gaura in mijloc si adaugam drojdia dizolvata in...
Chifle mediteraneenePentru clatite cu marmelada mixam ouale cu sarea si zaharul, adaugam iaurtul si restul de ingrediente, amestecam bine...
Clatite cu marmeladaOuale prezentate in inimioare de carnaciori sunt un mic dejun potrivit pentru zilele in care sarbatorim dragostea ca si...
Inimioare de ouaPentru carnatii deliciosi in aluat faina o amestecam cu zaharul si sarea, facem gaura in mijloc, adaugam praful de copt stins...
Carnati deliciosi in aluatPentru snitel de pui in aluat pieptul de pui se taie felii si se bate cu ciocanul de snitele si se condimenteaza. Ouale se...
Snitel de pui in aluatPentru tort cu fructe de sezon se incalzeste cuptorul! Se amesteca zaharul cu nuca si apa rece. Se adauga cacao si coaja de...
Tort cu fructe de sezonPentru placinta creata cu branza si stafide stafidele de curata, se spala si se pun intr-un vas cu putina apa, sa se inmoaie....
Placinta creata cu branza si stafideInveseliti-va prietenii si ziua cu acest delicios tort curcubeu cu crema de unt si glazura de frisca. Si ce satisfactie poate...
Tort curcubeu cu crema de unt, colorat naturalO reteta de pate home-made, delicioasa si usoara, perfecta pentru un aperitiv rece. O reteta potrivita si pentru copii
Pateu din ficat de pasare cu branzaTortul cu fructe si crema de branza trebuie incercat! Este un tort numai bun de Craciun sau sarbatori, se prepara usor iar...
Tort cu fructe si crema de branzaPentru escalop de vitel cu mustar carnea o spalam,o stergem dupa care o taiem felii si o batem cu ciocanul de snitele. Le...
Escalop de vitel cu mustarOkonomiyaki este un fel de pizza japoneza cu umpluturi dintre cele mai diverse, de la muschiulet de porc la fructe de mare...
Okonomiyaki – pizza japonezaRondelele de clatite cu somon sunt niste aperitive foarte aspectuoase si gustoase, potrivite pentru o masa de sarbatoare.
Rondele de clatite cu somon si crema de branzaPentru pizza cu blat pufos facem aluatul de pizza. Intr-un vas punem: faina,drojdia, uleiul, sarea si zaharul. Framantam;...
Pizza a la Grasu64 cu blat pufosPentru rulada de porc cu legume curatam carnea de pielite si tendoane, o spalam si o stergem cu un servetel. Taiem muschiul...
Rulada de porc cu legumePentru snitel din carne de vita carnea se spala, se taie in 5 bucati, care se bat si se sareaza. Faina se cerne. Bucatile de...
Snitel din carne de vitaPentru snitel din carne de vita cu ceapa carnea se spala, se taie in 5 bucati, se bat si se sareaza. Ceapa se curata, se...
Snitel din carne de vita cu ceapaPentru friptura din carne de vita cu ficat carnea se spala. Ficatul se spala si se taie felii subtiri. Ceapa se curata, se...
Friptura din carne de vita cu ficatSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru fanii de inghetata, dornici sa si-o faca acasa, dar poate nu dispun de o masina de facut inghetata, sorbetul de lamaie...
Sorbet de lamaie cu busuiocPentru varza dulce aromata cu carne de porc se pun la calit legumele (tocate marunt) 2-3 min,se pune o cana de apa,apoi se...
Varza dulce aromata cu carne de porcPentru saramura de peste cu fructe de mare se toaca legumele, se calesc, se adauga o cana de apa si se lasa la fiert. Apoi se...
Saramura de peste cu fructe de marePentru ramstec carnea de vita se spala, se taie bucati si se sareaza. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou, se taie...
RamstecPentru ramstec german carnea de vita se spala, se taie bucati, se bate putin si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se...
Ramstec germanPentru rasol de vita cu cartofi si legume asortate carnea se spala. Morcovii, telina, ceapa si varza alba se curata si se...
Rasol de vita cu cartofi si legume asortatePentru ravioli cu carne de vita si sos de tomate faina se cerne si se aseaza intr-un vas; in mijloc se face un gol in care se...
Ravioli cu carne de vita si sos de tomatePentru rulada de vita cu ficatei de pasare carnea se curata de pielite, se spala, se taie in bucati si se da prin masina de...
Rulada de vita cu ficatei de pasarePentru sarmale cu carne de vita in foi de varza se spala varza, se scot cotoarele, se spun separat foi pentru sarmale, iar...
Sarmale cu carne de vita in foi de varzaPentru ostropel cu carne de vita carnea se spala si se portioneaza. Ceapa, morcovii, pastarnacul si usturoiul se curata, se...
Ostropel cu carne de vitaPentru papricas din carne de vita cu cartofi carnea se spala si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Papricas din carne de vita cu cartofiPentru parjoale moldovenesti cu carne de vita ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa in untura sau ulei (25...
Parjoale moldovenesti cu carne de vitaPentru pulpa de vita la tava cu piure de cartofi carnea se curata si se spala. Patrunjelul se spala si se taie marunt. Carnea...
Pulpa de vita la tava cu piure de cartofi