Pentru conopida cu smantana conopida se curata de cotoare si frunze, se spala, se tine in apa rece cu sare. Ceapa si...
Conopida cu smantanaPentru conopida cu sos remoulade conopida se curata de cotor si frunze, se spala si se tine in apa rece cu sare. Conopida se...
Conopida cu sos remouladePentru conopida cu unt si cascaval conopida se curata de cotoare si frunze, se tine in apa rece cu sare. Cascavalul se curata...
Conopida cu unt si cascavalPentru cartofi cu smantana ardelenesti cartofii se curata, se spala, se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie...
Cartofi cu smantana ardelenestiPentru budinca din legume cu smantana morcovii si telina se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se...
Budinca din legume cu smantanaPentru budinca din spanac spanacul se curata, se spala in mai multe ape, se fierbe, se scurge, se limpezeste cu apa rece, se...
Budinca din spanacPentru budinca din conopida conopida se curata, se spala in mai multe ape, se introduce in apa cu sare si se fierbe.
Budinca din conopidaPentru bors cu sfecla si carne de vita carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza in 5 bucati. Sfecla se curata...
Bors cu sfecla si carne de vitaPentru borsul pescaresc cu multe legume capetele si cozile de peste se curata si se spala. Se scot osul amar si urechile.
Bors pescaresc cu multe legumePentru andive delicioase cu smantana andivele se curata, se spala si se cresteaza in patru.
Andive delicioase cu smantanaPentru andive soté cu ciuperci andivele se curata, se spala bine si se cresteaza in patru. Ciupercile proaspete se curata,...
Andive soté cu ciuperciPentru ardei umpluti cu orez si marar ardeii de marime potrivita, se spala, se curata de cotor si seminte. Orezul se alege de...
Ardei umpluti cu orez si mararPentru ardei umpluti cu orez si ciuperci ardeii se aleg de marime potrivita si se spala. Se curata de cotor si seminte....
Ardei umpluti cu orez si ciuperciPentru borsul moldovenesc cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza in 5 bucati.
Bors moldovenesc cu carne de vitaPentru borsul rusesc cu carne de vita carnea de vita se spala, se curata de pielite si se portioneaza. Morcovii, telina,...
Bors rusesc cu carne de vitaPentru borsul polonez carnea de pui se trece prin flacara, se spala si se portioneaza. Sfecla, morcovii si varza alba se...
Bors polonezPentru bors rusesc cu spanac carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Ceapa uscata si verde se curata, se...
Bors rusesc cu spanacPentru ciorba de burta cu ciolan de vita burta de vita si ciolanul se oparesc si se spala. Ouale se spala; se separa...
Ciorba de burta cu ciolan de vitaPentru ciorba taraneasca cu carne de porc carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul...
Ciorba taraneasca cu carne de porcPentru ciorba cu carne de porc (a la grec) carnea de porc se spala si se portioneaza. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul...
Ciorba cu carne de porc (a la grec)Pentru ciorba cu carne de vita (a la grec) carnea se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt.
Ciorba cu carne de vita (a la grec)Pentru ciorba cu carne de vita si legume carnea de vita se spala si se portioneaza. telina, morcovii, patrunjelul radacina si...
Ciorba cu carne de vita si legumePentru ciorba cu perisoare si legume ceapa, morcovii, telina, pastarnacul si patrunjelul radacina se curata, se spala, se...
Ciorba cu perisoare si legumePentru ciorba cu perisoare (a la grec) ceapa se curata si se spala. 50g de ceapa se taie marunt; restul se taie sferturi.
Ciorba cu perisoare (a la grec)Pentru borsul ardelenesc cu fasole boabe fasolea se alege de impuritati, se spala, se tine in apa rece 12 ore si se pune la...
Bors ardelenesc cu fasole boabePentru bors cu carne de miel carnea de miel se portioneaza, se opareste, se spala cu apa rece. Ceapa uscata se curata, se...
Bors cu carne de mielPentru ciorba cu carne de pui carnea de pui se curata, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, telina, ceapa,...
Ciorba cu carne de puiPentru ciorba cu carne de pui si rosii carnea de pui se curata, se trece prin flacara si se spala. Ceapa, morcovii si telina...
Ciorba cu carne de pui si rosiiPentru ciorba cu carne de pui (a la grec) carnea de pui se spala si se trece prin flacara. Morcovii, telina, pastarnacul,...
Ciorba cu carne de pui (a la grec)Pentru ciorba din pipote de pui (a la grec) pipotele de pui se curata si se spala. Morcovii, telina, ceapa, patrunjelul...
Ciorba din pipote de pui (a la grec)Pentru ciorba de potroace cu multe legume pipotele de pui se spala, se curata si se oparesc. Ceapa, telina, patrunjelul...
Ciorba de potroace cu multe legumePentru ciorba taraneasca cu carne de pui carnea de pui se trece prin flacara si se spala. Rosiile din conserva se trec prin...
Ciorba taraneasca cu carne de puiPentru ciorba ardeleneasca cu carne de porc carnea se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Ciorba ardeleneasca cu carne de porcPentru ciorba cu carne de manzat (a la grec) carnea de manzat se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se...
Ciorba cu carne de manzat (a la grec)Pentru ciorba ardeleneasca cu legume si carne de manzat carnea se spala si se portioneaza. Patrunjelul radacina, pastarnacul...
Ciorba ardeleneasca cu legume si carne de manzatPentru ciorba taraneasca cu carne de manzat carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina si...
Ciorba taraneasca cu carne de manzatPentru paine cu lapte ornata cu mac si susan intr-un castron amestecam drojdia cu zaharul, mierea, jumatate din lapte pe care...
Paine cu lapte ornata cu mac si susanPentru varza acra calita cu afumatura desfacem varza frunza cu frunza si o punem un apa rece circa 30 de minute. Scurgem de...
Varza acra calita cu afumaturaPentru plachie de novac curatam, spalam si taiem julienne ceapa si ardeii. Punem ceapa la calit la foc domol pana se inmoaie...
Plachie de novacPrajitura cu blat de ciocolata si ganache este o prajitura delicioasa cu frisca care poate fi servita la orice masa festiva....
Prajitura cu blat de ciocolata si ganachePentru japoneze cu mac sau susan intr-un castron amestecam drojdia cu zaharul pana cand aceasta se lichefiaza. Adaugam lapte...
Japoneze cu mac sau susanCiorba de salata cu oua si iaurt este o ciorba de legume delicioasa si sanatoasa. Deci, curatam salata, morcovul si ceapa si...
Ciorba de salata cu oua si iaurtPentru ciorba cu carne de berbec si legume carnea de berbec se spala, se portioneaza, se opareste si se spala din nou in...
Ciorba cu carne de berbec si legumeCiorbă de miel reţetă.Pentru ciorba ardeleneasca cu carne de miel carnea se spala. Morcovii, telina, pastarnacul si...
Ciorbă de miel reţetă ardeleneascaCiorbă de miel reţetă,Pentru ciorba cu carne de miel (a la grec) carnea de miel se spala. Morcovii, telina, pastarnacul si...
Ciorbă de miel reţetă (a la grec)Ciorba cu salata verde este o ciorba de legume usoara, cu gust acrisor de iaurt, ce se prepara foarte usor. Salata verde se...
Ciorba cu salata verdePentru ciorba cu dovlecei si smantana telina, morcovii, pastarnacul si patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie...
Ciorba cu dovlecei si smantanaPentru ciorba cu dovlecei (a la grec) dovleceii se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Ciorba cu dovlecei (a la grec)Pentru crema de conopida conopida se curata, se spala, se desface buchete si se tine in apa cu sare 10 minute. Ceapa se...
Crema de conopidaPentru crema din dovlecei dovleceii se curata, se spala, se indeparteaza semintele (daca sunt mari) sivse taie cuburi.
Crema din dovleceiPentru crema din legume ceapa, morcovii, telina, patrunjelul radacina si pastarnacul se curata, se spala si se taie marunt....
Crema din legume