Pentru crema din morcovi morcovii se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se...
Crema din morcoviPentru crema din ciuperci cu carne da gaina carnea se spala. Ceapa se curata, se spala si jumatate din cantitate se taie marunt.
Crema din ciuperci cu carne da gainaPentru crema din carne de pui carnea se spala. Ouale se spala sub jet de apa rece. Se separa albusurile de galbenusuri....
Crema din carne de puiPentru supa ragut din pasare cu galusti pipotele de pui se curata, se spala si se oparesc. Tacamurile de pui se spala si se...
Supa ragut din pasare cu galustiPentru supa din carne de vita cu galusti carnea se curata, se spala. telina, morcovii, ceapa, patrunjelul radacina si...
Supa din carne de vita cu galustiPentru supa din carne de vita cu ravioli carnea se curata de pielite si se spala. Morcovii, telina, patrunjelul radacina,...
Supa din carne de vita cu ravioliPentru supa gulas carnea se curata si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie jumatati. Cartofii se curata, se spala...
Supa gulasPentru supa din ceapa ceapa se curata, se spala si se taie felii subtiri. Painea alba se taie felii subtiri, care apoi se...
Supa din ceapaPentru supa din legume cartofii se curata, se spala si se taie cuburi mici. Morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul si...
Supa din legumePentru supa din rosii cu orez rosiile proaspete se spala si se taie in sferturi. telina si morcovii se curata, se spala si se...
Supa din rosii cu orezPentru supa poloneza cu rosii rosiile se spala si se zdrobesc. Ardeii grasi se curata, se spala si se taie felii. Faina se...
Supa poloneza cu rosiiPentru supa taraneasca cu taitei se prepara supa de oase. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se...
Supa taraneasca cu taiteiPentru supa din carne de gaina cu taitei gaina se curata, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, telina, patrunjelul...
Supa din carne de gaina cu taiteiPentru supa din carne de gaina cu taitei cu zdrente gaina se trece prin flacara si se spala. Morcovii, patrunjelul radacina,...
Supa din carne de gaina cu taitei cu zdrentePentru supa din carne de pui cu galuste carnea se spala, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, patrunjelul radacina,...
Supa din carne de pui cu galustePentru supa din carne de pui rasol cu taitei carnea se spala. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina, telina si ceapa se...
Supa din carne de pui rasol cu taiteiPentru supa cu cartofi si ciuperci cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie cuburi. Ciupercile se curata, se...
Supa cu cartofi si ciuperciPentru supa cu conopida conopida se curata, se spala si se tine in apa cu sare. Laptele se fierbe si se raceste. Faina se cerne.
Supa cu conopidaPentru supa cu fidea Patrunjelul verde se spala, se curata si se taie marunt. Fideaua se rupe, se pintroduce in apa clocotita...
Supa cu fideaPentru supa cu galuste din gris ouale se spala sub jet de apa rece. Se separa albusurile de galbenusuri. Patrunjelul se...
Supa cu galuste din grisPentru supa germana cu praz prazul se curata, se spala si se taie rondele. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si...
Supa germana cu prazPentru supa de praz si cartofi cu cascaval prazul se curata, se spala si se taie rondele. Cartofii se spala, se curata, se...
Supa de praz si cartofi cu cascavalPentru supa cu taitei si cartofi cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si...
Supa cu taitei si cartofiPentru supa de varza cu legume si smantana varza se curata, se spala si se taie felii. Morcovii si telina se curata, se spala...
Supa de varza cu legume si smantanaPentru supa din cartofi si legume cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie cuburi. telina, morcovii,...
Supa din cartofi si legumeAti pregatit mai multe oua decat era cazul de Paste? Iata o reteta simpla si delicioasa, pentru care le puteti folosi ca...
Paine prajita cu crema de ouaPentru Supa cu fasole boabe si costita fasolea boabe se alege de impuritati, se spala si se lasa 12 ore in apa rece.
Supa cu fasole boabe si costitaPentru supa cu mere merele se curata de coaja, se scot cotoarele si se taie felii. Lamaia se spala si se taie rondele. Merele...
Supa cu merePentru supa cu vinete vinetele se curata de coaja si se spala. Se fierb cca 2 l de apa, se adauga zahar, scortisoara, sare si...
Supa cu vinetePentru supa italiana cu legume si costita fasolea se alege, se spala si se lasa in apa rece timp de 12 ore. Ceapa se curata,...
Supa italiana cu legume si costitaPentru Supa de ciuperci sau bureti ciupercile se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. Morcovii se curata, se...
Supa de ciuperci sau buretiPentru supa de fasole verde cu usturoi fasolea se curata, se spala si se taie bucati. Slanina se taie marunt. Ceapa se...
Supa de fasole verde cu usturoiPentru supa de oase de vita sau porc se fierb oasele . Dupa 30 de minute se adauga legumele intregi. Se continua fierberea...
Supa de oase de vita sau porcTortul mousse este delicat, fin, potrivit pentru un rasfat culinar, fie ca alegi sa il prepari ca si tort festiv sau pur si...
Tort MousseFinesse cu ciocolata, frisca si zmeura este un desert cu fructe delicios si decorativ. Forma de ciocolata se umple cu frisca...
Finesse cu ciocolata, frisca si zmeuraPentru creier de vita pane creierul se curata de pielite intr-un vas cu apa rece. Dupa curatire, se spala si se tine in apa...
Creier de vita panePentru crochete delicioase din creier cu sos tartar creierul se spala, se curata de pielite si se tine 20 de minute in apa...
Crochete delicioase din creier cu sos tartarPentru crochete din sunca cu cascaval sunca se taie cuburi mici. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Ouale se spala....
Crochete din sunca cu cascavalPentru cozonac pufos cu stafide se inmoaie drojdia in lapte caldut, se adauga jumatate din cantitatea de faina, se amesteca...
Cozonac pufos cu stafidePentru cozonac pufos traditional in 1 1/2 pahar de lapte cald se moaie drojdia, se adauga 4 pahare de faina si se framinta...
Cozonac pufos traditionalUn aperitiv gustos si rapid, potrivit pentru o masa de sarbatoare.
Rulouri de zucchini cu branzaPentru galusti unguresti ouale se spala sub jet de apa rece. Faina se cerne. In faina se face un gol in care se pun: oua, apa...
Galusti ungurestiVinetele umplute cu legume si cascaval sunt aperitive sanatoase si delicioase. Pot fi servite cu succes la orice ocazie...
Vinete umplute cu legume si cascavalPentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Salata waldorf este un aperitiv delicios si foarte sanatos. Telina se spala, se curata si se rade fin, nuca se taie marunt,...
Salata waldorf cu nuca si mereSalata verde cu piept de pui este un aperitiv consistent si sanatos. Pieptul de pui se spala si se taie in bucati lungi de...
Salata verde cu piept de pui si miere de albineSalata asortata cu legume, branza si sunca este un aperitiv delicios si sanatos. Rosiile se spala si se taie felii. Salata...
Salata asortata cu legume, branza si suncaBagheta umpluta este un sandwich delicios ce poate fi servit ca si aperitiv. Va prezentam acum 4 feluri de umpluri diferite...
Bagheta cu 4 feluri de umpluturiSalata orientala cu maioneza este o mancare de cartofi cu legume consistenta si delicioasa. Cartofii se spala, se fierb in...
Salata orientala cu maionezaSalata germana cu sunca si oua este un aperitiv cu carne si salata verde consistent si delicios. Ouale se spala sub jet de...
Salata germana cu sunca si ouaSalata de telina cu smantana este o salata de legume cu maioneza simpla si delicioasa. Lamaia se spala si se stoarce sucul....
Salata de telina cu smantana