Garnitura de cartofi cu condimente si verdeata este o mancare de cartofi simpla si delicioasa. Cartofii se curata de coaja,...
Garnitura de cartofi cu condimente si verdeataSpaghetele cu ciuperci si sos de tomate este o mancare de paste delicioasa si consistenta. Ciupercile proaspete se curata, se...
Spaghete cu ciuperci si sos tomatTaiteii cu branza telemea este o mancare de paste simpla si delicioasa. Taiteii se fierb in apa clocotita cu sare, se racesc...
Taitei cu branza telemeaSpaghetele dulci de casa este o mancare de paste simpla si rapida. Spaghetele se fierb in apa clocotita cu sare, se racesc si...
Spaghete dulci de casaPentru blanchete de pui cu orez carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Morcovii,...
Blanchete de pui cu orezPentru budinca din ficat de pui morcovii si ceapa se curata, se spala si se taie felii. Ouale se spala sub jet de apa rece,...
Budinca din ficat de puiCartofii umpluti cu carne de pui este o mancare de cartofi cu carne delicioasa si consistenta. Carnea de pui se spala si se...
Cartofi umpluti cu carne de puiMacaroanele cu ciuperci si sos tomat sunt mancaruri cu paste delicioase. Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu...
Macaroane cu ciuperci si sos tomatMacaroanele cu ficatei de pasare si sos tomat sunt mancaruri cu paste delicioase si consistente. Macaroanele se rup, se...
Macaroane cu ficatei de pasare si sos tomatMacaroanele gratinate cu cascaval si sos alb sunt mancaruri cu paste simple si delicioase. Ouale se trec sub jet de apa rece....
Macaroane gratinate cu cascaval si sos albMacaroanele milaneze sunt mancaruri de paste cu ciuperci si sunca. Ciupercile proaspete se spala bine, se fierb si se taie lame.
Macaroane milaneze cu ciuperci si suncaMacaroanele cu sos tomat sunt mancaruri de paste simple si delicioase. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Macaroanele...
Macaroane cu sos tomatMacaroanele cu sunca si sos de tomate sunt mancaruri de paste cu carne delicioase. Sunca presata se taie fasii subtiri....
Macaroane cu sunca si sos tomatRavioli cu ciuperci este o mancare de paste delicioasa si consistenta. Faina se cerne. Ouale se spala cu apa rece. Ciupercile...
Ravioli cu ciuperciSpaghetele cu branza de vaci sunt mancaruri de paste simple si delicioase. Spaghetele se rup, se fierb in apa clocotita cu...
Spaghete cu branza de vaciBudinca din macaroane cu sos tomat este o reteta de paste delicios si consistent. Ceapa se curata, se spala si se taie felii....
Budinca din macaroane cu sos tomatJeleul cu capsuni si proseco este un desert perfect pentru o petrecere sau pentru o dupa-amiaza de mai. Pentru varianta...
Jeleu cu capsuni si prosecoBudinca din macaroane cu sunca este o mancare paste delicioasa si consistenta. Ouale se spala. sunca se taie cuburi. Faina se...
Budinca din macaroane cu suncaGnoki florentin este o mancare cu paste cu spanac delicioasa. Spanacul se curata, se spala in mai multe ape reci, se opareste...
Gnoki florentinGnoki gratinati este o mancare de paste cu cascaval delicioasa. Ouale se spala. Cascavalul se curata de coaja si se rade....
Gnoki gratinatiIofca cu branza de vaci este o mancare de paste cu branza si smantana. Taiteii taiati sub forma de romburi sau dreptunghiuri...
Iofca cu branza de vaciMacaroanele cu branza telemea sunt mancaruri cu paste simple si rapide. Branza telemea se spala si se rade. Macaroanele se...
Macaroane cu branza telemeaPentru somn cu ciuperci si sos de smantana pestele se spala, se portioneaza si se sareaza. Ciupercile proaspete se curata, se...
Somn cu ciuperci si sos de smantanaPentru somn cu rosii pestele se spala, se portioneaza si se sareaza. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si...
Somn cu rosiiPentru somn Meuniere pestele se spala, se portioneaza si se sareaza. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Bucatile de...
Somn MeunierePentru somn pane pestele se spala, se portioneaza si se sareaza. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Pesmetul si faina se...
Somn panePentru somn rasol pestele se spala si se portioneaza. ceapa, morcovii si pastarnacul radacina se curata, se spala si se taie...
Somn rasolPentru stavrid prajit pestele se curata, se indeparteaza capul, se spala si se sareaza. Faina se cerne. Laptele se fierbe si...
Stavrid prajitPentru pui de balta pane pulpele se spala si se sareaza. Ouale se spala. Faina si pesmetul se cern. Pulpele de pui de balta...
Pui de balta panePentru salata din scrumbie de mare cu maioneza pestele sarat se tine 2-3 ore in apa rece la desarat, apoi se inlatura capul,...
Salata din scrumbie de mare cu maionezaPentru saramura de caras sau ciortan pestele se curata, se spala si se sareaza. Ardeiul gras si iute se spala, se cresteaza...
Saramura de caras sau ciortanPentru saramura de crap iute pestele se curata, se spala si se sareaza. Ardeiul iute se spala, se cresteaza si se scot...
Saramura de crap iutePentru scrumbii de Dunare la gratar pestele se curata, se spala si se sareaza. Lamaia se spala si se taie rondele. Scrumbiile...
Scrumbii de Dunare simple la gratarPentru scrumbii in pergament pestele se curata, se spala si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile...
Scrumbii in pergamentPentru marinata cu crap pestele se curata, se spala si se taie in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie felii....
Marinata cu crapPentru marinata cu stavrid pestele se curata, se inlatura capul, se spala si se scurge de apa. Ceapa, morcovii si telina...
Marinata cu stavridPentru pastravi a la russe pestele se curata si se spala cu multa apa rece. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt....
Pastravi a la russePentru plachie din crap pestele se curata, se spala si se portioneaza in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala, se taie felii...
Plachie din crapLavanda eu as numi-o planta minune pentru ca e buna la atat de multe lucruri, printre care, da, si la bucatarie. Va prezint o...
Limonada cu lavandaPentru pastravi prajiti pestele se curata, se spala in multa apa rece. Lamaia se spala si se taie sferturi. Pastravii se...
Pastravi prajitiPentru pui de balta cu sos Meuniere pulpele se spala si se sareaza, apoi se trec prin faina si se prajesc in ulei. Puiul de...
Pui de balta cu sos MeunierePentru file de salau rasol pestele se portioneaza si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Oul se spala sub...
File de salau rasolPentru file de stiuca prajit pestele se portioneaza, se spala si se sareaza. Faina se cerne. Laptele se fierbe. Pestele se...
File de stiuca prajitCiorba de cartofi cu afumatura este o ciorba de legume si carne delicioasa. Intr-o oala de 4l se pune uleiul la incins in...
Ciorba de cartofi cu afumaturaPentru tort de mere cu visine si nuca intr-o cratita de 3 kg sau intr-o forma de tort, se pune untul taiat cubulete mici si...
Tort de mere cu visine si nucaPentru prajitura cu gem Vica ouale intregi si zaharul se bat bine cu mixerul la inceput la viteza mica apoila cea maxima,...
Prajitura cu gem VicaAceasta reteta de prajitura din foi cu nuci si miere nu este grea si merita tot timpul pierdut. Daca veti avea rabdare sa o...
Prajitura in foi cu miere si nucaPentru file de stiuca rasol pestele se portioneaza si se spala. Morcovii se curata, se spala si se taie rondele. Ceapa se...
File de stiuca rasolPentru ghiveci cu crap pestele se portioneaza, se spala si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Morcovii...
Ghiveci cu crapPentru gulas din peste pestele se portioneaza, se spala si se sareaza. Costita afumata se taie cuburi. Lamaia se spala si se...
Gulas din pestePentru file de salau frantuzesc pestele se spala si se portioneaza. Ouale se trec prin jet de apa rece; se separa...
File de salau frantuzescSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinatenimic nu se compara cu o reteta asa delicioasa pe vreme de iarna
Rasturnata cu ananas si gem de gutuiSecretul acestor tarte consta in carnea proaspata de porc si carnatii facuti de Sarbatoarea Ignatului-taierea porcului...
Placinte cu carne si carnatiUn aperitiv delicios, pentru o zi frumoasa de toamna!
Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosuUmilul păstârnac este unul dintre ingredientele mele preferate, atât pentru preparate dulci, cât şi sărate. Este atât...
Tarta cu pastarnacPentru că suntem în sezonul fructelor dulci, frumoase și aromate, m-am gândit că merită să le savurăm și...
Tortulet cu fructeDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri