Pentru snitel din carne de vita carnea se spala, se taie in 5 bucati, care se bat si se sareaza. Faina se cerne. Bucatile de...
Snitel din carne de vitaPentru snitel din carne de vita cu ceapa carnea se spala, se taie in 5 bucati, se bat si se sareaza. Ceapa se curata, se...
Snitel din carne de vita cu ceapa
Pentru friptura din carne de vita cu ficat carnea se spala. Ficatul se spala si se taie felii subtiri. Ceapa se curata, se...
Friptura din carne de vita cu ficatSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru fanii de inghetata, dornici sa si-o faca acasa, dar poate nu dispun de o masina de facut inghetata, sorbetul de lamaie...
Sorbet de lamaie cu busuiocPentru varza dulce aromata cu carne de porc se pun la calit legumele (tocate marunt) 2-3 min,se pune o cana de apa,apoi se...
Varza dulce aromata cu carne de porcPentru saramura de peste cu fructe de mare se toaca legumele, se calesc, se adauga o cana de apa si se lasa la fiert. Apoi se...
Saramura de peste cu fructe de mare
Pentru ramstec carnea de vita se spala, se taie bucati si se sareaza. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou, se taie...
Ramstec
Pentru ramstec german carnea de vita se spala, se taie bucati, se bate putin si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se...
Ramstec german
Pentru rasol de vita cu cartofi si legume asortate carnea se spala. Morcovii, telina, ceapa si varza alba se curata si se...
Rasol de vita cu cartofi si legume asortate
Pentru ravioli cu carne de vita si sos de tomate faina se cerne si se aseaza intr-un vas; in mijloc se face un gol in care se...
Ravioli cu carne de vita si sos de tomate
Pentru rulada de vita cu ficatei de pasare carnea se curata de pielite, se spala, se taie in bucati si se da prin masina de...
Rulada de vita cu ficatei de pasare
Ruloul de vita umplut cu macaroane este o mancare cu paste si carne delicioasa si consistenta. Carnea se spala, se taie in 5...
Rulou de vita umplut cu macaroane
Pentru sarmale cu carne de vita in foi de varza se spala varza, se scot cotoarele, se spun separat foi pentru sarmale, iar...
Sarmale cu carne de vita in foi de varza
Pentru ostropel cu carne de vita carnea se spala si se portioneaza. Ceapa, morcovii, pastarnacul si usturoiul se curata, se...
Ostropel cu carne de vita
Pentru papricas din carne de vita cu cartofi carnea se spala si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Papricas din carne de vita cu cartofi
Pentru parjoale moldovenesti cu carne de vita ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa in untura sau ulei (25...
Parjoale moldovenesti cu carne de vita
Pentru pulpa de vita la tava cu piure de cartofi carnea se curata si se spala. Patrunjelul se spala si se taie marunt. Carnea...
Pulpa de vita la tava cu piure de cartofi
Pentru musaca din dovlecei cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala, se taie bucati si se da prin masina de...
Musaca din dovlecei cu carne de vita
Musacaua din paste fainoase cu carne de vita este o mancare cu paste si carne delicioasa si consistenta. Vinetele se curata,...
Musaca din paste fainoase cu carne de vita si vinete
Pentru musaca din paste fainoase cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala, se taie in bucati si se da prin...
Musaca din paste fainoase cu carne de vita
Pentru muschi de vita cu ciuperci si vin alb carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Ciupercile proaspete...
Muschi de vita cu ciuperci si vin alb
Pentru muschi de vita cu costita carnea se spala si se portioneaza. Costita se taie felii subtiri. Ardeiul gras se curata, se...
Muschi de vita cu costita
Pentru muschi de vita umplut cu carne si legume carnea se spala si se scoate miezul. Carnea de porc se spala, se curata, se...
Muschi de vita umplut cu carne si legume
Pentru limba de vita cu sos de smantana carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa,...
Limba de vita cu sos de smantana
Pentru limba de vita pane carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina...
Limba de vita pane
Pentru limba de vita rasol cu legume limba de vita se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece....
Limba de vita rasol cu legume
Macaroanele cu carne de vita este o mancare cu paste si carne delicioasa si consistenta. Carnea se curata, se spala si se da...
Macaroane cu carne de vita
Pentru mazare cu carne de vita carnea se curata, se spala si se portioneaza in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Mazare cu carne de vita
Pentru musaca din cartofi cu carne de vita ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala, se curata, se...
Musaca din cartofi cu carne de vita
Pentru legume cu antricot de vita si smantana carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza; feliile se bat putin...
Legume cu antricot de vita si smantana
Pentru limba cu piure de cartofi carnea de vita se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa,...
Limba cu piure de cartofi
Pentru limba breze cu ciuperci carnea se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii, telina se...
Limba breze cu ciuperci
Pentru limba breze cu macaroane carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Morcovii, ceapa,...
Limba breze cu macaroane
Pentru limba de vita cu masline carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si...
Limba de vita cu masline
Pentru limba de vita cu sos alb carnea se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Morcovii, telina si ceapa se...
Limba de vita cu sos alb
Pentru friptura vanatoreasca de vita carnea se spala si se sareaza. Costita se taie fasii de 2-3 cm. Ceapa, morcovii si...
Friptura vanatoreasca de vita
Pentru ghiveci cu carne de vita legumele se curata si se spala. Ceapa si patrunjelul se taie marunt. Morcovii, telina...
Ghiveci cu carne de vita
Pentru gulas muresean carnea de vita se curata de pielite, se spala si se taie bucati mici. Morcovii, telina radacina,...
Gulas mureseanPentru gulas unguresc carnea se curata de pielite, se spala si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Gulas unguresc
Pentru gulas vienez carnea se curata de pielite, se spala si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Gulas vienez
Pentru gutui cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Gutuile se spala, se curata de casa...
Gutui cu carne de vita
Pentru legume cu antricot de vita si vin alb carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza, feliile se bat putin si...
Legume cu antricot de vita si vin alb
Pentru conopida cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Conopida se curata de frunze si...
Conopida cu carne de vita
Pentru dovlecei cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Dovleceii se curata, se spala si se...
Dovlecei cu carne de vitaPentru dovlecei umpluti cu carne de vita carnea se curata de pielite, flaxuri, se spala, se taie bucati mici si se da prin...
Dovlecei umpluti cu carne de vita
Pentru fasole boabe cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Fasolea boabe se alege de...
Fasole boabe cu carne de vitaChili con carne este un fel de mancare traditional mexican, care combina fin gustul picant cu fragezimea carnii de vita.
Chili con carne a la Jamie OliverIn loc de mure si capsuni se pot folosi alte fructe mici de padure (zmeura, coacaze, visine) pastrand echilibrul intre...
Gratin din fructe de padureAceasta reteta de lasagna este una foarte elaborata, continand diverse ingrediente cu specific italian.
Lasagna italieneasca cu trei feluri de branza
Pentru friptura din carne de vita cu sos de vin carnea se curata si se spala. Macaroanele se rup, se introduc in apa...
Friptura din carne de vita cu sos de vin
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane