Pentru friptura din carne de vita cu mandarine carnea de vita se spala. Mandarinele se spala, se curata de coaja si se taie...
Friptura din carne de vita cu mandarine
Pentru chiftelute cu tarhon ceapa se curata, se spala si se opareste. Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala din nou...
Chiftelute cu tarhon
Pentru sarmalute in foi de stevie carnea se spala, se taie bucati mici si se da prin masina de tocat. stevia se curata de...
Sarmalute in foi de stevie
Cartoful cu muschi de vita papricat este o mancare de cartofi cu carne delicioasa si consistenta. Muschiul de vita se spala...
Cartofi cu muschi de vita papricat
Pentru castraveti cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Castravetii murati se spala, se...
Castraveti cu carne de vita
Pentru chiftelute din carne de vita carnea se spala si se taie bucati mici. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Chiftelute din carne de vita
Pentru chiftelute marinate de vita morcovii, telina si patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie felii. Patrunjelul...
Chiftelute marinate de vita
Pentru clatite cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala, se taie bucati si se da prin masina de tocat. Ceapa se...
Clatite cu carne de vita
Pentru budinca de cartofi cu carne de vita carnea se curata de pielite, se spala si se da prin masina de tocat. Ceapa se...
Budinca de cartofi cu carne de vita
Pentru budinca din carne cu sos din legume carnea se spala, se taie bucati si se da prin masina de tocat. Ceapa se curata, se...
Budinca din carne cu sos din legume
Pentru budinca din creier cu smantana carnea se curata de pielite intr-un vas cu apa rece, se spala, se opareste si se taie...
Budinca din creier cu smantana
Pentru pui umplut la tava carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se scot oasele de la piept fara sa se taie...
Pui umplut la tava
Pentru sote din maruntaie de pui carnea se curata, se spala si se taie cuburi mici. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Sote din maruntaie de pui
Pentru antricot de vita tirolez carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza in 5 bucati care se bat si se sareaza....
Antricot de vita tirolez
Pentru antricot de vita umplut carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza in 5 bucati, se bat si se sareaza....
Antricot de vita umplut
Pentru bame cu carne de vita si vin alb carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza in 5 bucati. Bamele se curata,...
Bame cu carne de vita si vin alb
Pentru biftec cu oua muschiul se spala, se zvanta, se portioneaza in 5 bucati, se bat putin si se sareaza. Ouale se trec sub...
Biftec cu oua
Pentru blanchet de vita carnea se spala. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Morcovii,...
Blanchet de vita
Pentru boeuf breze cu ciuperci slanina se taie felii subtiri. Carnea se curata, se spala si se zvanta. Morcovii, patrunjelul...
Boeuf breze cu ciuperci
Pentru sarmale in foi de varza cu carne de vita si porc se scot cotoarele de la varza, se aleg foi pentru sarmale, iar restul...
Sarmale in foi de varza cu carne de vita si porc
Pentru sarmale in foi de vita cu arpaca si orez foile de vita se curata de codite, se spala, se oparesc in apa clocotita cu...
Sarmale in foi de vita cu arpaca si orez
Pentru antricot de vita brasovean carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza. Bucatile de antricot se bat putin...
Antricot de vita brasovean
Pentru antricot de vita Praga carnea de vita se spala, se curata de pielite, se portioneaza in 5 bucati, se bat putin si se...
Antricot de vita Praga
Pentru antricot de vita cu ciuperci si smantana carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza in 5 bucati, se bat...
Antricot de vita cu ciuperci si smantana
Pentru antricot de vita cu smantana carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Ceapa...
Antricot de vita cu smantana
Pentru chiftelute cu sos de tomate ceapa se curata, se spala si se opareste. Cartofii se curata, se spala si se rad fin. Cand...
Chiftelute cu sos de tomate
Pentru chiftelute cu tarhon si sos de smantana ceapa se curata, se spala si se opareste. Cartofii se spala, se curata de...
Chiftelute cu tarhon si sos de smantana
Pentru friptura benlineza tocata carnea se spala, se taie bucati si se da prin masina de tocat. Ceapa se curata, se spala, se...
Friptura berlineza tocata
Pentru perisoare cu carne de vita si porc cu verdeata ceapa se curata, se spala, se taie felii si se inabusa in untura....
Perisoare cu carne de vita si porc cu verdeata
Pentru rosii umplute cu carne de vita ceapa se curata, se spala, se taie si se opareste. Carnea de vita si de porc se spala,...
Rosii umplute cu carne de vitaPentru sarmalute in foi de spanac carnea se spala, se taie bucati mici si se da prin masina de tocat. Spanacul se curata de...
Sarmalute in foi de spanac
Pentru sarmale in foi de varza cu arpaca si orez se scot cotoarele de la varza, se aleg foi pentru sarmale, iar restul se...
Sarmale in foi de varza cu arpaca si orez
Pentru tocana cu carne de pui carnea se curata, se trec prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se...
Tocana cu carne de puiPentru ardei umpluti cu carne de vita si porc ardeii (10 bucati) de marime egala se spala, se curata de cotor si seminte....
Ardei umpluti cu carne de vita si porc
Pentru biftec berlinez cu ceapa prajita carnea de vita si de porc se spala si se taie bucati mici. Ceapa se curata, se spala...
Biftec berlinez cu ceapa prajita
Pentru castraveti umpluti cu carne de vita si porc carnea se spala si se toaca marunt. Castravetii murati se spala, se taie...
Castraveti umpluti cu carne de vita si porc
Pentru chiftelute cu ciuperci ceapa se curata, se spala si se taie. Cartofii se curata de coaja si se spala. Daca se...
Chiftelute cu ciuperci
Pentru chiftelute cu ciuperci si sos de smantana ceapa se curata, se spala si se opareste. Carnea se spala, se taie bucati si...
Chiftelute cu ciuperci si sos de smantana
Pentru chiftelute cu sos de vin ceapa se curata, se spala si se opareste. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si...
Chiftelute cu sos de vin
Pentru ragut din carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se...
Ragut din carne de puiRavioli cu carne de pui si spanac este o mancare cu paste delicioasa si consistenta. Va invit sa va faceti propriile paste...
Ravioli cu carne de pui si spanac
Pentru risotto cu ficatei de pasare carnea se curata, se spala si se taie bucati. Morcovii, ceapa si telina se curata, se...
Risotto cu ficatei de pasare
Pentru sarmale cu carne de pui in foi de varza puiul se trece prin flacara si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se...
Sarmale cu carne de pui in foi de varza
Pentru telina umpluta cu carne de pui telina se spala, se curata, se spala din nou, se taie capacul, se scoate miezul si se...
Telina umpluta cu carne de pui
Pentru pui cu vinete si legume carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se...
Pui cu vinete si legume
Pentru pui sote cu galuste carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata,...
Pui sote cu galusteSalata cu mazare verde si sunca este o salata foarte aspectuoasa, potrivita pentru mesele festive.
Salata de mazare verde cu sunca
Pentru pui sote cu conopida carnea de pui se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Conopida se curata,...
Pui sote cu conopidaAtunci cand nu stii ce sa faci cu albusurile ramase, raspunsul vine de la sine: bezele. Iar cand le combini cu minunatele...
Bezele cu capsuni proaspete
Pentru snitel international din carne de pui pieptul de pui se spala, se dezoseaza si se portioneaza. Cascavalul se curata de...
Snitel international din carne de pui
Pentru cornulete simple cu nuca se amesteca toate ingredientele si se framanta un aluat din care se modeleaza cu mana mici...
Cornulete simple cu nuca
Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane