Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Omleta cu ficati de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se taie in felii un ficat de curcan sau 2-3 ficati de gaina, se prajesc in unt, se pune sare si un praf de faina.

detalii rețetă—

Oua umplute cu pateu de ficat si cu sos de sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se cojesc ouale fierte, se taie in lung in doua si se scot galbenusurile. Se umplu ouale la loc si se acopera cu

detalii rețetă—

Oua umplute cu ficatei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb 5 oua. In alta cratira se fierb ficateii. Se curata ouale si se taie in doua, scotind galbenusul. Albusul

detalii rețetă—

Oua umplute cu ficat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Se fierb ouale tari, se curata, se taie in doua pe lungime. Galbenusurile se trec prin sita si se freaca cu ficat

detalii rețetă—

Oua umplute cu ficat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierb ouale tari si se pregatesc pentru umplut. Se prajeste inabusit ficatul fara sa se usuce si se trece prin

detalii rețetă—

Oua umplute cu ficat la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ouale fierte tari se curata de coaja, se taie in jumatati in lungime, se scoate galbenusul, iar albusul se umple cu

detalii rețetă—

Omleta cu ficati de pasare rumeniti in unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Ficatii se rumenesc putin in unt, cit sa se patrunda si se sting cu faina. Se face apoi o omleta obisnuita, se pune

detalii rețetă—

Oua umplute cu ficatei de pasare si smintina

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se fierb 6 oua tari, se lasa sa se raceasca, se curata si se taie in doua. Se trec prin masina de tocat ficatii de

detalii rețetă—

Oua cu ficat de pasare sau cabanos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Ouale se fierb moi (cca 3 minute in apa clocotita); cind sint gata se curata si se pun in pahar. Cabanosul, sau

detalii rețetă—

Albus umplut cu brinza de vaci si ficat de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se fierbe oul tare, se tine putin in apa rece, apoi se curata. Se taie in doua, se scoate galbenusul si se

detalii rețetă—

Oua umplute cu ficat cu aroma de coniac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Se fierb ouale tari, se curata si se taie in jumatati pe lung. Intr-o craticioara, pe foc mic, se prajeste in unt

detalii rețetă—