Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sufleu de oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se pune untul intr-un castron si se amesteca cu faina, se adauga laptele treptat, amestecind bine, apoi se pune pe

detalii rețetă—

Sufleul de salau

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se fierbe salaul,se scot oasele,se desface carnea in fileuri.Se prepara sosul alb din unt,faina i lapte sau zeama

detalii rețetă—

Sufleu de cartofi cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Aceasta reteta este excelenta. Pentru a prepara sufleu de cartofi cu branza avem nevoie de cartofi, unt, cascaval

detalii rețetă—

Sufleu cu spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pune spanacul si se fierbe in apa cu sare.Cand este fiert se scurge,se toaca,se pune in cratita,se amesteca cu

detalii rețetă—

Sufleu de conopida

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se fierbe conopida intreaga.Untul se pune intr-o tigaie si se lasa pe foc pana se topeste.Se adauga faina si se

detalii rețetă—

Sufleu de conopida cu sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Cele 4 galbenusuri se freaca bine cu untul,se adauga sunca taiata cubulete mici,smantana,faima si branza

detalii rețetă—

SUFLEU DE SUNCA

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se pune untul in tigaie pe foc si cand s-a incalzit se adauga faina,se amesteca faina in unt pana se incorporeaza

detalii rețetă—

Sufleu de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pestele se curata,se spala si se fierbe.Cand este gata fiert se scoate din apa,se racoreste,apoi s scot oasele

detalii rețetă—

Sufleu de dovlecei cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Se rad dovleceii de coaja,se spala,se taie bucatele si se inabusa,impreuna cu verdeata tocata,in putina apa,pe foc

detalii rețetă—

Sufleu de branza cu lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Aceasta reteta este foarte buna si usor de preparat. Daca iti plac aperitivele, pregateste sufleu de branza.

detalii rețetă—

Sufle de oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se fierb ouale jumatate tari, si se aseaza intr-o farfurie de sticla unsa cu unt. Deoparte se face urmatorul sos de

detalii rețetă—

Sufleu de smintina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca faina cu smintina intr-un vas care se pune apoi pe foc mic. Se amesteca mereu pina cind incepe sa

detalii rețetă—