Retete bauturi

newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Gin Fizz

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Bautura se prepara in paharul clientului. Se toarna gin, se stoarce sucul din jumatate de lamaie, se adauha apoi

detalii rețetă—

Lichior Egg-nogg

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Ingredientele se amesteca agitandu-le in shaker cu gheata, se strecoara in pahar long drink peste cuburi de gheata

detalii rețetă—

Crema de lichior irlandez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se adauga apa calda peste praful de cappuccino, cate putin, pentru a dizolva cocoloasele, eventual strecuram cand

detalii rețetă—

Lichior cafea irlandeza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Whisky se incalzeste pe aragaz impreuna cu zaharul, si se toarna peste cafeaua fierbinte. Se poate pune si o portie

detalii rețetă—

Punci Planter

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Ingredientele se amesteca prin agitarea shakerului, cu gheata, se trec prin strcuratoare in paharul de punci

detalii rețetă—

Lichior de banane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Feliem ½ kg banane si le punem, cu zahar, intr-un strat, pe fundul unui vas emailat, dupa 3 zile le pasam

detalii rețetă—

Limoncelo

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala bine lamaile, se rade coaja si se pune intr-un borcan cu zaharul, apa si alcoolul. Se lasa la cald

detalii rețetă—

Lichior de trandafiri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se amesteca toate intr-un borcan si se lasa la un loc cald timp de 3 saptamani.

detalii rețetă—

Liqueur de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se pune 250 gr. cafea de calitate buna, prajita si macinata, intr-o sticla cu alcool de 90 grade. Se lasa sa stea

detalii rețetă—

Lichior de oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se separa galbenusurile de albusuri si se pun toate galbenusurile intr-un castron mare. Doua dintre albusuri se

detalii rețetă—

Tuica

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 

Se lasa fructele sa fermenteze cu zaharul vreo 7 zile intr-un container de plastic. Se umple o

detalii rețetă—

Lichior de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se lasa batonul de vanilie la macerat in alcool, timp de 14 zile. Se amesteca cu siropul facut din zahar si apa. Se

detalii rețetă—

Lichior de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pune la fiert apa cu zaharul pina ce devine un sirop (face balonase), se adauga cacao, se amesteca incontinuu.

detalii rețetă—

Lichior de piersici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se spala piersicile, se toaca, se adauga miezurile si amestecam cu siropul de miere racit, in prealabil fiert cu

detalii rețetă—