Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Pui pane (dajaj pane)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Puiul se taie felii daca este piept,sau se dezoseaza daca sint pulpe si se bat ca ptr snitele. Pieptul numai

detalii rețetă—

Piept de pui pane cu susan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Am taiat pieptul de pui fisii de grosimea unui deget, le-am pus in punguta cu faina si le-am scuturat bine.

detalii rețetă—

Pui pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Puiul se curata, se spala si se taie bucati. Se aleg picioarele intregi si pieptul care se sareaza, se dau apoi

detalii rețetă—

Pui pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Puiul se curata, se goleste de intestine si de maruntaie si se spala cu apa rece. Se taie bucati si se bate fiecare

detalii rețetă—