Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sparanghel mimoza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Sparanghelul se fierbe. Galbenusurile fierte tari se dau printr-o sita, iar albusurile se toaca marunt. Se prepara

detalii rețetă—

Sparanghel cu sos tartar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierbe sparanghelul cu varfurile in abur, iesite din apa. Dupa ce a fiert se taie varfurile si se pun pe un

detalii rețetă—

Sparanghel cu sos tartar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se opareste sparanghelul in apa cu sare. Se serveste impreuna cu un sos tartar preparat din maioneza, la care

detalii rețetă—

Sparanghel cu sos de smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Sparanghelul se fierbe in apa clocotita, cu putina sare, timp de un sfert de ora. Se face un sos alb

detalii rețetă—

Sparanghel cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Sparanghelul se fierbe in 3 l de apa cu sare. Apoi se scurge de apa si se lasa la racit. Se aseaza pe un

detalii rețetă—