Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 15m 

Coltunasi pregatiti in casa, aburinzi in cuptor ne imbie cu mirosul lor de iarna!

detalii rețetă—

Gasca umpluta cu ciuperci

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 45m 

Un preparat delicios ,plin de savoare si miros de toamna!

detalii rețetă—

Gutui cu carne de pui

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 45m 

De cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de

detalii rețetă—

Rosii si ardei umpluti cu carne de curcan

portii reteta 5 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 50m 

pentru concurs retete de primavara Ceva traditional,cu miros de primavara!

detalii rețetă—

Nebunie cu piept de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Nebunie cu piept de pui este, dupa cum ii spune si titlul, chiar o nebunie prin savoare, prin aspect si mai ales,

detalii rețetă—

Piept de pui cu legume in vin

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Intr-o oala punem la fiert: ceapa, usturoiul si lamaia. Le lasam pana se amesetca un pic mirosurile. Cand simtim

detalii rețetă—

Praz cu carne simplu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru praz cu carne se pune carnea la foc, la fel ca pentru mancarea de cartofi; nu se pune ceapa, deoarece prazul

detalii rețetă—

Rinichi sote

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se curata rinichii de grasime, se taie in doua si se oparesc cu apa clocotita. Se tin o ora in apa rece ca sa-si

detalii rețetă—

Costita de berbec

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Costita se curata de pielite si de oase si se tine o ora in apa rece cu o lingura de otet ca sa-si piarda mirosul

detalii rețetă—

Frigarui din carne de berbec

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Carnea se pune intr-un vas mare si se opareste cu apa clocotita ca sa-si piarda mirosul. Se taie apoi felii cu

detalii rețetă—

Caltabos traditional

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Se curata intestinele si se spala bine cu apa rece, dupa care se lasa intr-un vas cu apa rece si otet, sa-si piarda

detalii rețetă—

Rinichi prajiti cu sos de mustar

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Rinichii se oparesc inainte de a fi preparati, pentru a li se indeparta mirosul specific. Se spinteca, li se scoate

detalii rețetă—

Sote de rinichi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:50m 

Se curata rinichiul de pielita si de grasime, se opareste in apa clocotita pentru ca sa-si mai mirosul si se taie

detalii rețetă—