Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sparanghel cu oua si sos

complexitate reteta Redusa 

Pentru sparanghel cu oua si sos se fierbe sparanghelul. Se separa galbenusurile de albusuri. Se dau prin sita

detalii rețetă—

Sufleu de vinete

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru sufleu de vinete vinetele se fierb, se curata, se scurg si se toaca cu un satar de lemn. Ouale se spala; se

detalii rețetă—

Taietei cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Amesteca galbenusurile cu unt, smantana, condimente si pune taieteii fierti in acest amestec. Adauga legumele,

detalii rețetă—

Sufleu de conopida

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se fierbe conopida si se paseaza. Se adauga smantana, galbenusurile si albusurile, batute spuma. Se

detalii rețetă—

Rulada de piure de spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Din spanac se face un pireu. Se freaca galbenusurile cu sarea, se adauga pireul de spanac si faina, apoi albusurile

detalii rețetă—