Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Intai se pregateste umplutura: se caleste ceapa, apoi se adauga spanacul, branza rasa si mararul tocat. Se amesteca
detalii rețetă—Va recomandam o reteta sanatoasa, complexa si interesanta de pregatit atat in timpul saptamanii dar si in
detalii rețetă—Pentru rulada cu spanac si branza se incinge cuptorul. Se tapeteaza o tava de 20x30 cm cu hartie pergament unsa cu
detalii rețetă—Pentru rulada din legume se fierb pe rand in apa sarata morcovii, fasolea si prazul. Se usuca legumele. Se calesc
detalii rețetă—Se taie zarzavatul cuburi, se toaca ceapa marunt, castravetii se taie betisoare. Carnea se sareaza, se pipereaza,
detalii rețetă—Se presara jumatate din cantitatea de parmezan ras intr-o tava tapetata cu hartie pergament unsa cu unt. Se adauga
detalii rețetă—Se curata si se taie bucati mici morcovii, fasolea verde si prazul. Se fiert apoi pe rand in apa clocotita cu sare.
detalii rețetă—Se framinta toate la un loc cu apa sau cu lapte cit cuprinde coca pentru ca sa fie potrivit de tare. Se lasa la
detalii rețetă—Din spanac se face un pireu. Se freaca galbenusurile cu sarea, se adauga pireul de spanac si faina, apoi albusurile
detalii rețetă—Mazarea fiarta se caleste usor in untdelemn. Se fac 6 omlete. Fiecare felie de sunca se unge cu pasta de rosii,
detalii rețetă—
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe