Dulciuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Rulada de biscuiti cu nuca de cocos

portii reteta 10 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 10m 

Un desert care aduce a copilarie. Un desert cu aroma de rom ,usor de facut dar si mai usor de mancat . Cand eram

detalii rețetă—

Pricomigdale cu alune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru pricomigdalele cu alune se amesteca alunele macinate cu zaharul, pesmetul, vanilia si lamaia.

detalii rețetă—

Fondante

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Fondantele sunt bomboane delicioase care se fac din zahar, apa, nuca sau alune prajite si macinate.

detalii rețetă—

Trufe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Galbenusurile se freaca bine cu zaharul pana cand compozitia devine spumoasa. Se adauga apoi nucile macinata si

detalii rețetă—

Desert din martipan cu miere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Miezul de migdale se macina, cu tot cu coja interioara. Se bat cele 4 albusuri, apoi adaugam mierea si fierbem

detalii rețetă—

Bombite cu castane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pireul de castane se inmoaie putin cu rom, se adauga migdalele macinate, pudra de cacao si se amesteca. Se formeaza

detalii rețetă—

Bombite cu castane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pireul de castane se inmoaie putin cu rom, se adauga migdalele macinate, pudra de cacao si se amesteca. Se formeaza

detalii rețetă—

Raffaelo

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru barotare (imbracarea prajiturilor cu produse macinate):1 pachet de nuca de cocos (56 – 60 bucati de

detalii rețetă—