Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Friptura de iepure cu legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Curatam legumele, le taiem bucati mai mari, ungem o tava cu putin ulei si le asezam amestecate. Usturoiul nu l-am

detalii rețetă—

Friptura de caprioara cu galbiori

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h:45m 

Friptura de caprioara va fi o cina delicioasa. Carnea frageda de la bait servita alaturi de niste galbiori, va fi

detalii rețetă—

Rulada de caprioara cu fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Rulada de caprioara cu fructe se serveste cu garnitura de salata si piure de cartofi.

detalii rețetă—

Medalion de mistret

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Medalionul de mistret se serveste cu muraturi fine - telina, gogosari, mere sau struguri.

detalii rețetă—

Sitari la frigare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru sitari la frigare se scot ochii, se face o taietura la gat prin care se scoate gusa si una mai jos prin care

detalii rețetă—

Sitari la tava

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru sitarii la tava se pregatesc sitarii la fel ca pentru sitari la frigare. Se frig apoi in tava ca si

detalii rețetă—

Sitari umpluti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru sitari umpluti se pregatesc sitarii la fel ca pentru frigare. Se scot intestinele, se taie marunt impreuna

detalii rețetă—

Intestine de sitari cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru intestine de sitari cu ciuperci se scot intestinele sitarului si se toaca marunt cu o bucatica de ficat de

detalii rețetă—

Friptura simpla de fazan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Friptura simpla de fazan este o mancare de carne delicioasa. Printre toate vanaturile cu pene, fazanul este acela

detalii rețetă—

Friptura de rata salbatica cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru friptura de rata salbatica cu vin se curata rata, se parleste si se sterge cu o carpa uscata. Se face o

detalii rețetă—

Ostropel de rata salbatica

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Ostropelul de rata salbatica se pregateste ca si ostropelul de rata. Veti avea nevoie de o rata mijlocie, ceapa,

detalii rețetă—

Pulpa de caprioare la tava

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Carnea de caprioara fiind foarte frageda, nu este neaparat necesar sa fie marinata. Pentru pulpe de caprioare la

detalii rețetă—

Prepelite la frigare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Spre deosebire de alte vanaturi, prepelitele trebuie pregatite cat mai proaspete. Pentru prepelite la frigare se

detalii rețetă—

Prepelite la tava

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru prepelite la tava se asaza mai multe intr-o tava, se dau la cuptor, se uda din cand in cand cu sosul lor. Se

detalii rețetă—