Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Mancare de prepelite cu mazare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Prepelitele se curata si se punintr-un vas impreuna cu jambonul, carnea de porc, morcovii, cepele intepate cu 2

detalii rețetă—

Rata salbatica cu portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Rata se curata, se taie bucati si se prajeste in untura. Se scoate apoi, iar in untura ramasa se prajesc ceapa,

detalii rețetă—

Fazan inabusit

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Fazanul se curata si se spala. Se impaneaza apoi cu bucatele subtiri de slanina. Se pun la calit, cu unt, ceapa,

detalii rețetă—

Mancarea de rata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ratele se curata, se spala, se sareaza si se pipereaza. Din vin, apa, ceapa, morcovul feliat, boabele de piper,

detalii rețetă—

Ostropel din carne de cerb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Carnea se taie bucati sis e pune la rumenit in untura. Se scoate apoi si in untura ramase se caleste faina cu

detalii rețetă—

Muschi de mistret afumat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Vinul alb se pune la fiert intr-un vas. Se adauga sare, piper boabe, enibahar, foi de dafin, cimbru, usturoiul

detalii rețetă—

Mancare greceasca de iepure cu masline

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Carnea se taie in bucati si se pune Ia prajit in ulei incins. Apoi se scot si se pun intr-un alt vas, iar in uleiul

detalii rețetă—

Pulpa de caprioara la tava

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pulpa de caprioara se pune la marinat in vin si otet, impreuna cu ceapa tocata marunt, arpagicul si morcovii

detalii rețetă—

Cotlete de mistret

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Carnea de mistret se marineaza in vin alb amestecat cu otet, ulei, felii de morcov, ceapa tocata, cu cimbru, sare

detalii rețetă—

Fazan umplut

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Fazanul se spala, se curata si se lasa timp de doua-trei ore Ia marinat, impreuna cu doua cepe taiate solzisori,

detalii rețetă—

Carne de vanat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Carnea curatata de pielita se lasa o zi in saramura cu legume. Ceapa si morcovii taiati rondele se calesc in putin

detalii rețetă—

Tocana de mistret tanar

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Carnea taiata in bucati se trage in cratita mare cu jumatate din unt, pana cand este frumos rumenita. Cu restul de

detalii rețetă—