Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Cotlete de caprioara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru cotletele de caprioara se taie cotletele de circa 2 cm grosime si se bat usor ca sa se mai subtieze. Se pune

detalii rețetă—

Cotlete de mistret

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Cotletele se taie potrivit de groase si se pun in baitul pregatit din ingredientele de mai sus. Se tin cotletele 12

detalii rețetă—

Cotlet de mistret cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Cotletele se bat cu ciocanul de carne, apoi se presara cu sare si piper si se trec prin faina. Se pun la prajit in

detalii rețetă—

Cotlet de mistret in aspic

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Mancarurile cu vanat sunt foarte gustoase. Pentru a prepara cotlet de mistret in aspic avem nevoie de cotlet,

detalii rețetă—

Cotlele de caprioara

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Cotletele se taie dupa care se bat cu batatorul si se sareaza. Se pune unt si uleiu intr-un vas, pe foc mic si se

detalii rețetă—

Cotlete de mistret

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Carnea de mistret se marineaza in vin alb amestecat cu otet, ulei, felii de morcov, ceapa tocata, cu cimbru, sare

detalii rețetă—

Cotlete de mistret cu sos

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Carnea de mistret se tine in solutie pentru marin a re cel putin trei zile. Cind se prepara, carnea se sterge, se

detalii rețetă—

Cotlete de caprioara ca la Baden

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Carnea de caprioara se prajeste pe ambele parti, se adauga zarzavaturile, boabele de ienupar, ceapa.Se

detalii rețetă—