Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Pentru friptura de rata salbatica cu vin se curata rata, se parleste si se sterge cu o carpa uscata. Se face o
detalii rețetă—Carnea de caprioara fiind foarte frageda, nu este neaparat necesar sa fie marinata. Pentru pulpe de caprioare la
detalii rețetă—Aceasta reteta de marinata pentru vanat contine urmatoarele ingrediente: otet de vin, piper, dafin, lamaie,
detalii rețetă—Carnea marinata, in prealabil, se taie in bucati, se sareaza putin, se pipereaza si se pune la prajit intr-o tigaie
detalii rețetă—Rata salbatica se pune pentru cateva ore intr-o marinata facuta din otet amestecat cu apa, 1 foaie de dafin si
detalii rețetă—Carnea marinata se pune in apa rece, se spala bine si se opareste un sfert de ora cu apa clocotita. Se scoate din
detalii rețetă—Inainte de a fi fripta, rata se marineaza. Se face o marinata din vin rosu, otet diluat, cateva foi de dafin, boabe
detalii rețetă—Friptura de caprioara se poate prepara si fara sa fi stat in marinata, carnea fiind destul de frageda. Este mai
detalii rețetă—
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe