Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Fazan aromat la cuptor

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h:20m 

Pentru fazan aromat la cuptor am amestecat toate ingredientele si am pus la marinat fazanul pentru 24 ore. A doua

detalii rețetă—

Pilaf simplu de prepelite

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru pilaful simplu de prepelite se curata patru prepelite, se taie in doua in lungime si se sareaza. Se

detalii rețetă—

Mancare de mistret cu sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Carnea de mistret se lasa doua zile la marinat. Apoi se taie felii si se pune la prajit. Cand carnea incepe sa se

detalii rețetă—

Muschi tocat din carne de cerb cu aspic

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Aceasta reteta este excelenta. Pentru a prepara muschi tocat din carne de cerb avem nevoie de carne, paine, oua, si

detalii rețetă—

Fazan umplut

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Fazanul se spala, se curata si se lasa timp de doua-trei ore Ia marinat, impreuna cu doua cepe taiate solzisori,

detalii rețetă—

Medalioane de caprioara cu prune uscate si piure de cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 

Se taie de pe carne grasimea, se sareaza si se pipereaza pe amandoua partile. Uleiul se infierbanta intr-o

detalii rețetă—

Potarnichi cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 

Potarnichile se lasa o zi doua sa se fragezeasca. Se prepara 2 potarnichi la tava, punandu-se in unt. Cand sunt

detalii rețetă—

Medalion de caprioara

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Se taie carnea in doua transe si se bate un pic dupa care se da prin faina pe ambele parti apoi se trage in 100 ml

detalii rețetă—