Un gust delicios, la un preparat deosebit!
Porumbei in cuib de gris cu sos de merisoare• tocati usturoiul si ceapa cubulete• taiati pulpa de urs pe jumatate, pe lungime• folosind caserola de marinare
Pulpa de urs• faceti o emulsie in blender din ienibahar, usturoi, ulei de masline, patrunjel, seminte de fenicul, sare si
Pulpa de mistret cu fenicul• adaugati boabele de ienupar, patrunjelul, uleiul de masline si usturoiul in blender – asezonati cu sare si
Pulpa de cerb• taiati usturoiul si ceapa rondele • lasati iepurele la marinat peste noapte in ulei de masline,
Iepure invelit in prosciuttoIngrediente: • muschi de caprioara – 1 kg • fresh de portocale – 500 ml • vin
Muschi de caprioaraPentru porumbel umplut cu garnitura de cartofi porumbeii curatati se pun la fiert 40 de minute. Cei sase cartofi se curata,...
Porumbel umplut cu garnitura de cartofiPentru fazan aromat la cuptor am amestecat toate ingredientele si am pus la marinat fazanul pentru 24 ore. A doua zi am pus...
Fazan aromat la cuptor
Rulada de caprioara cu fructe se serveste cu garnitura de salata si piure de cartofi.
Rulada de caprioara cu fructePentru gratarul de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli, carnea de vanat se tine in bait pentru a se fragezi...
Gratar de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli
Medalionul de mistret se serveste cu muraturi fine - telina, gogosari, mere sau struguri.
Medalion de mistret
Pentru sitari la frigare se scot ochii, se face o taietura la gat prin care se scoate gusa si una mai jos prin care se scoate...
Sitari la frigare
Pentru sitarii la tava se pregatesc sitarii la fel ca pentru sitari la frigare. Se frig apoi in tava ca si potarnichil. Se...
Sitari la tava
Pentru sitari umpluti se pregatesc sitarii la fel ca pentru frigare. Se scot intestinele, se taie marunt impreuna cu ceapa,...
Sitari umpluti
Pentru intestine de sitari cu ciuperci se scot intestinele sitarului si se toaca marunt cu o bucatica de ficat de pasare sau...
Intestine de sitari cu ciuperci
Friptura simpla de fazan este o mancare de carne delicioasa. Printre toate vanaturile cu pene, fazanul este acela care...
Friptura simpla de fazan
Pentru friptura de rata salbatica cu vin se curata rata, se parleste si se sterge cu o carpa uscata. Se face o marinata din...
Friptura de rata salbatica cu vin
Ostropelul de rata salbatica se pregateste ca si ostropelul de rata. Veti avea nevoie de o rata mijlocie, ceapa, faina,...
Ostropel de rata salbatica
Carnea de caprioara fiind foarte frageda, nu este neaparat necesar sa fie marinata. Pentru pulpe de caprioare la tava cel...
Pulpa de caprioare la tava
Spre deosebire de alte vanaturi, prepelitele trebuie pregatite cat mai proaspete. Pentru prepelite la frigare se jumulesc cu...
Prepelite la frigare
Pentru prepelite la tava se asaza mai multe intr-o tava, se dau la cuptor, se uda din cand in cand cu sosul lor. Se servesc...
Prepelite la tava
Pentru pilaful simplu de prepelite se curata patru prepelite, se taie in doua in lungime si se sareaza. Se infierbanta o...
Pilaf simplu de prepelite
Pentru potarnichi la frigare inainte de a fi jumulite, potarnichile trebuie tinute 24 de ore, dupa ce au fost impuscate, dar...
Potarnichi la frigare
Pentru potarnichile cu smantana si ceapa se curata potarnichile ca pentru fript. Se pun la cuptor in tava cu putin unt si...
Potarnichi cu smantana si ceapa
Pentru friptura simpla de iepure se curata iepurele si se lasa sa se marineze. Se alege partea buna de friptura, adica...
Friptura simpla de iepurePentru friptura de iepure cu smantana si usturoi se frige iepurele la tava. Cand este gata, se scoate din tava si se tine la...
Friptura de iepure cu smantana si usturoi
Pentru iepurele cu masline si arpagic se curata si se marineaza iepurele. Se scoate bucata potrivita pentru friptura, iar...
Iepure cu masline si arpagic
Pentru iepurele cu zarzavat se pregateste iepurele ca pentru mancarea cu masline. Se prajeste usor o ceapa taiata felii cu o...
Iepure cu zarzavat
Pentru papricasul de iepure se pregateste iepurele, se taie bucati, se pune la marinat. Se prajeste usor intr-o tigaie, in...
Papricas de iepure cu slanina
Pentru cotletele de caprioara se taie cotletele de circa 2 cm grosime si se bat usor ca sa se mai subtieze. Se pune intr-o...
Cotlete de caprioara
Pentru snitelul de caprioara se taie felii de carne din spinare sau din pulpa, se bat usor cu ciocanul de lemn. Se stropesc...
Snitel delicios de caprioaraTocanita de iepure vanat este o delicioasa reteta. Pentru a pregati aceasta mancare cu carne de vanat va trebuie circa 1 kg...
Tocanita de iepure vanatPrepelita caramelizata cu spuma de cartofi sau caille caramélisée à la mousse de pomme de terre à gratin este o reteta...
Prepelita caramelizata cu spuma de cartofiIepure si carnati la cuptor cu sos este o reteta delicioasa cu carne de iepure. Pentru a pregati aceasta mancare cu iepure si...
Iepure si carnati la cuptor cu sos
Pentru a prepara aceasta reteta de iepure cu vin sunt necesare urmatoarele ingrediente: iepure, vin, ulei, ceapa, usturoi,...
Iepure cu vin
Pentru a prepara aceasta reteta gustoasa de iepure cu masline si sos de rosii aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:...
Iepure cu masline si sos de rosii
Pentru aceasta reteta de friptura de iepure cu usturoi, sunt necesare urmatoarele ingrediente: carne de iepure, usturoi,...
Friptura de iepure cu usturoi
Pentru a prepara potarnichi prajite, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: potarnichi, ceapa, slanina, ou, unt, untura,...
Potarnichi prajite
Pentru a realiza aceasta reteta de pasta din carne de iepure aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de iepure, unt,...
Pasta din carne de iepureFazan la cuptor este o reteta delicioasa pentru care avet nevoie de mai multe ingrediente, intre care si doi fazani desigur....
Fazan la cuptor
Pentru a gati reteta prepelite fripte aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: prepelite, slanina, untura, vin si sare.
Prepelite fripte
Friptura de fazan este o reteta foarte buna pentru zilele onomastice. Ingredientele de baza alea acestei retete sunt: fazan,...
Friptura de fazan
Aceasta reteta de marinata pentru vanat contine urmatoarele ingrediente: otet de vin, piper, dafin, lamaie, cuisoare, catei...
Marinata pentru vanat
Graurii se curata, se golesc, apoi se spala bine si se pun la prajit, intr-un vas cu unt. Se scot apoi din vas, iar in untul...
Grauri fripti
Se curata sturzii de pene, se golesc, se spala si se pun intr-un vas cu unt incins. Se sareaza, se presara enibaharul si se...
Sturzi fripti la cuptor
Sturzii se curata, se golescd e intestine si se spala. Se sareaza si se pipereaza apoi si se invelesc fiecare cu o felie...
Sturzi la frigare
Porumbeii se taie pe lung si se bat cu batatorul de carne, apoi se sareaza si se pipereaza. Se pun la calit in unt topit,...
Porumbei la gratar cu sos alb
Porumbeii se curata, se golesc de intestine si se flambeaza, apoi se pun la calit cu unt, sare, piper, o foaie de dafin si...
Porumbei pane
Se curata porumbeii de pene si se golesc de intestine, apoi se taie in 4 si se fierb in apa cu sare, ceapa si patrunjel....
Ciulama de porumbei
Porumbeii se curata, se flambeaza, apoi se calesc in unt incins cu slanina taiata in bucati mici, cepele taiate marunt si...
Porumbei cu pere
Porumbeii se curata si se taie in patru, dupa care se pun la calit in untul incins. Se adauga putina slanina taiata in...
Porumbei inabusiti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori