Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Varza murata cu carne afumata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 

Varza murata cu carne afumata se serveste cu mamaliga coapta, mamaliga din cartofi.

detalii rețetă—

Varza acra simpla cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru varza acra cu carne se pregateste carea ca pentru mancarea cu cartofi. Se spala in apa rece o capatana sau

detalii rețetă—

Varza dulce cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru varza dulce cu carne se alege carne grasa si se pregateste ca pentru mancarea cu cartofi. Se taie carnea in

detalii rețetă—

Varza cu vin si ciolan

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Fierbe ciolanul in apa. Feliaza-l cand s-a racit. Curata cartofii si taie-i cuburi de 2 cm. Daca varza ti se pare

detalii rețetă—

Varza ardeleneasca cu vin si pulpa afumata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Fierbem pulpa in atata apa cat sa o acopere, pana devine moale. Dupa racire o feliem. Curatam cartofii si ii taiem

detalii rețetă—

Boboc de rata pe varza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Rata cu varza este o mancare cu sos, pe cand rata pe varza este o friptura cu garnitura pe varza, tot atat de bine

detalii rețetă—

Cartofi cu varza alba

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Varza se opareste cu apa clocotita, se scurge, se taie firisoare si se inabusa in ulei. Dupa ½ ora se adauga

detalii rețetă—

Varza acra cu cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se caleste in ulei varza taiata firisoare. Se adauga cartofii fierti curatati de coaja si taiati felioare, apoi

detalii rețetă—