Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Tzatziki

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Tzatziki este un sos grecesc ce se prepara din ingrediente simple si poate fi servit alaturi de fripturi, diferite

detalii rețetă—

Sos cu mazare si cimbru

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Sosul cu mazare si cimbru este delicios. Pentru a prepara aceasta mancare cu legume aveti nevoie de 1 borcan mazare

detalii rețetă—

Fasole cu sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Fasolea cu sos de rosii este delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta cu fasole aveti nevoie si de suc de rosii,

detalii rețetă—

Sos Genovez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Sosul genovez poate fi servit la paste, peste. Verdeturile se pun in apa clocotita, se lasa pana se racesc, apoi se

detalii rețetă—

Tocanita de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Tocanita de ciuperci este o delicioasa mancare de post. Pentru aceasta reteta de tocanita de post aveti nevoie de o

detalii rețetă—

Tzatiki

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se curata castravetii, se paseaza in blender si se storc bine de lichid. Se amesteca pasta cu iaurtul si

detalii rețetă—

Sos de praz

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Prazul se pune la calit in untul topit. Pana se inmoaie prazul se pregateste sosul, din lapte in care se

detalii rețetă—

Sos de praz

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Prazul se pune la calit in untul topit. Pana se inmoaie prazul se pregateste sosul, din lapte in care se inglobeaza

detalii rețetă—

Sos de post

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Prima etapa: se pun la calit in 2 linguri de ulei de masline, ceapa si morcovii. Dupa ce s-au inmuiat ( 5 minute)

detalii rețetă—

Sos de macris cu smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos de macris macrisul se spala, se curata, se opareste, se scurge de apa, se raceste si se taie marunt.

detalii rețetă—

Sos din ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pentru sos din ciuperci ciupercile se curata, se spala si se taie in lame subtiri. Daca sunt conservate, se clatesc

detalii rețetă—

Sos pentru vanat cu vin rosu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Pentru sosul pentru vanat cu vin rosu se toaca toate legumele julien si se calesc in ulei. Dupa ce s-au calit bine,

detalii rețetă—

Sos de usturoi si cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Sosul de usturoi si cartof se serveste ca garnitura la friptura de miel, vitel sau pasare si la carne rasol. Se

detalii rețetă—

Sos cu branza de vaci si verdeata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru sosul cu branza de vaci si verdeata se oparesc rosiile, se curata de coaja si se taie cubulete, apoi se

detalii rețetă—