Sosuri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sos de ardei cu smantana si busuioc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Sosul de ardei cu smantana si busuioc se poate servi la diferite preparate din carne si oua, dar mai ales se

detalii rețetă—

Sos pentru fripturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Sosul pentru fripturi este foarte delicios. Daca nu este servit imediat se tinela cald, intr-un vas cu apa

detalii rețetă—

Sos de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ciupercile se curata, se spala si se taie in felii subtiri. Se pun apoi intr-un vas cu unt incins si cateva linguri

detalii rețetă—

Sos consistent de naut

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Punem nautul la inmuiat in apa timp de 12 ore. Apoi se pune la fiert in apa cu un praf de sare, foile de dafin si

detalii rețetă—

Sos cu pesmet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se pune untul intr-o tigaie si cand s-a topit se adauga pesmetul si se amesteca pana se incorporeaza bine pesmetul

detalii rețetă—

Sos de ciuperci cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se toaca ceapa marunt si se pune cu vinul intr-o oala, pe foc mic, acoperita cu capac si se lasa sa fiarba pana

detalii rețetă—

Sos de ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata ceapa, se toaca si se opareste. Se scurge, se pune cu unt intr-o tigaie, se toarna supa strecurata de

detalii rețetă—

Sos romanesc din legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se rad legumele pe razatoarea mica si se inabusa bine in unt apoi se adauga vinul, pasta de rosii, mustarul,

detalii rețetă—

Sos Madera

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se face sosul din faina si supa de carne si se lasa pe foc mic, amestecand pana ce sosul isi schimba culoarea si

detalii rețetă—

Sos vanatoresc cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala ciupercile, se taie feliute si se pun cu unt, impreuna cu arpagicul tocat, pe foc mic, sa se inabuse bine,

detalii rețetă—

Sos verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

In maioneza preparata se amesteca doua linguri de piure de spanac foarte bine scazut si verdeturile tocate marunt.

detalii rețetă—

Sos brun

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se face sosul din faina si supa de carne si se lasa pe foc mic, amestecand pana ce sosul isi schimba culoarea si

detalii rețetă—

Sos de hrean cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se rade hreanul pe razatoarea mica. Ciupercile taiate felii se inabusa cu ceapa tocata in ulei, pe foc mic, pana

detalii rețetă—

Sos de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se toaca marunt tarhonul, hatmatuchiul si arpagicul si se pun sa fiarba cu otetul si cu 3-4 boabe de piper. Cand

detalii rețetă—