newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Slovacii denumesc joia din saptamana mare Joia Verde si este momentul in care pregatesc iudase, mici produse ...

citește—

 
 
Festivalul are loc la Hanul lui Manuc, unde peste 30 de experti in arta culinara, ...

citește—

Povestea Iepurasului nu este legata de Biblie – nu exista niciun pasaj in care sa se mentioneze faptul ca un ...

citește—

Dulciurile din ciocolata pentru Paste vor fi intotdeuna o alegere inspirate pentru meniul tau. Atat musafirii ...

citește—

Incondeierea oualor este o adevarata arta si se poate face cu pesula, in ulei, sau cu ceara. Ouale se vopsesc ...

citește—

 Unii dintre vecinii nostri, bulgarii, au un joc in ziua de Paste. Fiecare membru al familiei arunca un ...

citește—

Iata si reteta pentru 16 briose:Ingrediente: 6 linguri de zahar, 1 ceasca de lapte, un sfert de pachet de unt ...

citește—

Anglia. Exista obiceiul de a face cadou oua de ciocolata foarte mari. Bulgaria. In secolele trecute, pictarea ...

citește—

Celebrarea Pastelui dateaza aproximativ din anul 1445 in. H, de pe vremea plecarii din Egipt a poporului evreu ...

citește—

Zilele de Paste sint, in toata lumea, luminoase si familia se reuneste, in sarbatoare. Mesele sint bogate in ...

citește—

Dupa o lunga perioada de post, toata lumea asteapta Pastele, pentru a servi preparate gustoase si a se bucura ...

citește—