newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Piperul de Sichuan are mai multe denumire printre care piper de anason, fagara, piper japonez, piper chinezesc ...

citește—

Are un miros si o aroma similara anasonului. Desi are un gust mai puternic decat mararul se foloseste la fel. ...

citește—

Planta de curry seamana cu levantica si este o planta perena. Frunzele au o aroma dulceaga ,asemanatoare cu ...

citește—

Aroma sa e dulceaga si inconfundabila, are efecte antidepresive, proprietati calmante si sedative. Florile se ...

citește—

Fasolea azuki are un nivel foarte ridicat de amidon (50%), de asemenea contine proteine, fibre si vitamina B1. ...

citește—

Shittake o ciuperca originara din Asia de Est, folosita in mancarurile japoneze, chineze, coreene, tailandeze ...

citește—

Folosit mai ales in Japonia, nori se obtine prin procesarea unor alge marine. Se folosesc la sushi si la ...

citește—

Pasta de wasabi se fabrica din radacina de wasabi, asemanatoare cu hreanul, dar desi este iute confera o alta ...

citește—

Uleiul de susan are o aroma placuta foarte puternica si este folosit in bucataria ...

citește—

Mai putin cunoscuta la noi, tapioca se foloseste la budinci, deserturi si chiar a prajiturilor. Produsul ...

citește—

Se crede ca semintele si rizomul grauntelor paradisului au un efect stimulator si diuretic fiind folosite ca ...

citește—

Galangalul are un gust foarte aromat,o combinatie de piper si ghimbir. Din punct de vedere medical,este ...

citește—