Aceasta reteta de ciorba de pui provine din Moldova. Aveti nevoie de carne de pui, legume, verdeata, bors si smantana.
Ciorba de pui moldoveneascaPuiul cu sos de branza se prepara rapid. Aveti nevoie de carne de pui, legume, branza de vaci, cascaval si oua.
Pui cu sos de branzaCiorba de perisoare cu cartofi este delicioasa. Se prepara din carne tocata, ceapa, ardei, rosii, morcovi si cartofi.
Ciorba de perisoare cu cartofiRulada cu sorici si carne de porc este un aperitiv perfect pentru mesele festive. Pentru aceasta reteta de rulada aveti...
Rulada cu sorici si carne de porcCartofii taranesti cu carne tocata sunt usor si rapid de gatit. Pe langa cartofi, mai ai nevoie de kaiser, ceapa, condimente.
Cartofi taranesti cu carne tocataTochitura taraneasca se pregateste din carne tocata, fasole boabe, carnati afumati, suc de rosii si condimente.
Tochitura taraneascaTocana de vacuta este usor de preparat. Aveti nevoie de carne de vaca, ceapa, ulei, pasta de rosii, faina si delikat.
Tocana populara de vacutaBorsul de porc se prepara din carne de porc macra, legume, varza dulce, zeama de varza murata si verdeata.
Bors de porc cu zeama de varzaMancarea de rata contine carne de rata, varza, untura si condimente. Se prepara rapid si usor.
Mancare de rata pe pat de varzaPentru reteta de supa de gulas aveti nevoie de carne de porc, morcovi, patrunjel, cartofi, oua, ceapa si faina.
Supa de gulasTocana siciliana contine carne de porc, ulei, unt, ceapa, usturoi, ardei, patrunjel verde, foi de dafin, rosii si vin.
Tocana sicilianaChiflele turcesti se prepara din lapte, zahar, drojdie, piure de cartofi, faina, carne tocata, ceapa, pasta de tormate si ardei.
Chifle turcestiMancarea de morcovi cu perisoare este delicioasa. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de carne tocata, patrunjel, miez de...
Mancare de morcovi cu perisoareTocana de pasare cu mamaliga este o mancare satioasa, usor de preparat. Contine carne de gaina, ceapa, bulion, mamaliga.
Tocana de pasare cu mamaligutaChiftelele cu zacusca sunt un aperitiv foarte gustos. Se prepara din carne tocata, vinete, ceapa, ardei, bulion si condimente.
Chiftele cu zacuscaSnitelele de porc cu ciuperci pot fi servite ca aperitiv. Se prepara din carne de porc, ciuperci, langa care mai adaugati...
Snitele de porc cu ciuperciMancarea din carne de porc si ardei gras este un preparat culinar de exceptie. Pe langa carne, mai contine rosii, ceapa,...
Mancare din carne de porc cu ardei grasSe curata merele si se taie cuburi. Se amesteca impreuna cu 1 lingura de suc de lamaie si coacazele uscate. Se cresteaza in...
Rulada de puiSe amesteca carnea tocata cu painea inmuiata in lapte, sare, piper, ceapa tocata fin, putin usturoi, 1 ou crud, marar,...
Rulada de carneSe toaca marunt ceapa, iar legumele se curata, se spala si se taie cubulete. Se incinge uleiul si se prajesc la foc mare...
Tocanita de vacutaSe fierb cartofii, apoi se trec prin masina de tocat carne. Se amesteca apoi cu increle si se adauga treptat uleiul. Se...
Icre cu cartofiSe pune ceapa maruntita la calit. Se adauga apoi carnea si cateva frunze de telina tocate marunt. Se lasa la fiert...
Carne de porc cu sos de pruneSe condimenteaza cu sare si piper ciocanelele, apoi se pun la rumenit intr-o tigaie, dupa care se lasa acoperite. Separat se...
Tocanita de ciuperci cu carneCarnea se spala, apoi se taie, in asa fel incat sa se obtina o foaie de carne de 1 cm grosime/ Se presara cu delikat si...
Rulada de ceafa de porc cu castraveti muratiSe spala pieptul de pui si se bate cu ciocanul de carne. Se sareaza, se pipereaza si se presara cu rozmarin si oregano. Se...
Rulouri din piept de puiSe coace sfecla in cuptor. Separat, se toaca carnea, apoi se amesteca impreuna cu orezul, galbenusul, albusul batut spuma si...
Perisoare de carne cu sfeclaSe caleste ceapa tocata, se adauga ciupercile si carnea si se lasa totul la foc pana scade zeama. Se adauga pasta de rosii, 3...
Clatite umplute cu carne tocataSe rumeneste faina in 50 gr unt. Se stinge totul cu vinul alb si cu 2 pahare de zeama de carne. Se fierbe sosul o ora,...
Sos MadeiraSe taie carnea in felii subtiri, se sareaza si pipereaza, apoi se bate cu ciocanul se carne. Se dau apoi feliile prin faina,...
Snitel vienezSe taie carnea felii subtiri, egale. Se incinge untul, apoi se prajesc bucatile de carne sarate, piperate si trecute prin...
Escalop de vitelSe fierbe bine carnea, apoi se trece prin masine de tocat de 2-3 ori. Se amesteca cu untul frecat spuma, mustarul, sarea si...
Pasta de carneVinete umplute cu carne de porc si vita este o reteta culinara delicioasa. Pentru a face aceasta reteta de vinete umplute...
Vinete umplute cu carne de porc si vitaCeapa se toaca marunt si se pune la calit impreuna cu carnea tocata si patrunjelul maruntit. Se lasa pe foc 5 minute, dupa...
Cartofi umpluti cu carneSe fierbe in apa clocotita cu sare carnea de pui. Dupa ce s-a racit se taie julienne si se amesteca cu grepfruitul, kiwi-ul...
Salata de carne de pui si fructeSe amesteca faina cu drojdia, apoi se adauga margarina, smantana, sarea, zaharul si laptele. Se framanta bine si se lasa...
Cornulete cu carneCrabii se curata, apoi se pun la fiert in apa cu sare pana se desprinde carnea. Carnea de porc se taie felii subtiri, ceapa...
Crab umplut cu carne de porcCeapa se caleste in putin unt incins. Se adauga peste ea faina, sarea si pierul, se amesteca bine si se transfera totul peste...
Supa de ceapaCarne se da prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa tocata si calita in ulei. Se adauga orez, albusurile, patrunjelul...
Ciorba de dovleceiDe Sarbatori incearca o reteta noua pentru a da un gust aparte fripturii din carne rosie, fie ca e vorba de porc sau vita....
Friptura din carne rosie cu sos de mustarMarginile de cotlet se taie bucati si se pun la calit in ulei. Se adauga putina zeama de carne, apoi se lasa la fiert, se...
Sos vanatorescSe pun la fiert carnea de vaca, morcovul, ceapa, bucata de carne de iepure, jambonul, toate taiate bucatele. Se adauga zeama...
Sos vanatoresc din carne de vaca si iepureHreanul se rade si se pune la fiert in zeama de carne, aproimativ 20 de minute. Separat, se amesteca intr-o tigaie untul cu...
Sos de hreanResturile de carne, impreuna cu ceapa, morcovul si patrunjelul taiate felii se calesc in putin unt. Se adauga sarea, foaia de...
Sos picant cu piperCiupercile se curata, se spala si se taie in felii subtiri. Se pun apoi intr-un vas cu unt incins si cateva linguri de zeama...
Sos de ciuperciPorumbeii se taie pe lung si se bat cu batatorul de carne, apoi se sareaza si se pipereaza. Se pun la calit in unt topit,...
Porumbei la gratar cu sos albPorumbeii se curata, se golesc de intestine, se flambeaza si se taie de-a lungul spinarii. Se bat cu batatorul de carne, se...
Porumbei la gratarPrepelitele se curata si se taie de-a lungul spinarii. Se bat cu batatorul de carne si se scot oasele. Se sareaza, se...
Prepelite la gratarSe pun la fiert prepelitele curatate si spalate impreuna cu orezul si cativa carnati in zeama de carne. Se face un sos...
Mancare de prepelite cu carnatiPrepelitele se curata si se punintr-un vas impreuna cu jambonul, carnea de porc, morcovii, cepele intepate cu 2 cuisoare si...
Mancare de prepelite cu mazarePrepelitele se curata si se calesc in unt fierbinte. Apoi se pun la fiert in zeama de carne. In untul ramas se rumeneste...
Mancare de orez cu prepelitePotarnichile se despica fiecare pe toata lungimea spinarii, se bat cu un batator de carne si se scot toate oasele....
Potarnichi la gratar cu sos de ciuperci