Pentru anghemacht din carne de pui morcovii, ceapa si patrunjelul se curata, se spala si se cresteaza. Puiul se curata, se...
Anghemacht din carne de puiPentru pui cu rosii si verdeata carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se...
Pui cu rosii si verdeataPentru pui cu orez si sos suprem carnea se curata, se trece prin flacara, se spala si se portioneaza. Morcovii, telina si...
Pui cu orez si sos supremPentru pui cu masline si legume asortate carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza....
Pui cu masline si legume asortatePentru pui cu fasole verde si rosii carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa si...
Pui cu fasole verde si rosiiPentru pui cu conopida carnea se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa si morcovii se curata, se...
Pui cu conopida si legume asortatePentru pui cu ciuperci si legume carnea se curata, se trece prin flacara, se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se...
Pui cu ciuperci si legumePentru papricas cu carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se...
Papricas cu carne de puiPentru pui sote cu ciuperci si sos de smantana carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se...
Pui sote cu ciuperci si sos de smantanaPentru ostropel din carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Morcovii si...
Ostropel din carne de puiPentru pilaf cu carne de curcan curcanul se curata, se spala si se portioneaza. Morcovii, ceapa si telina se curata, se spala...
Pilaf cu carne de curcanPentru pilaf cu carne de pui morcovii si telina se curata, se spala si se taie sferturi. Ceapa se curata, se spala - 50 g se...
Pilaf cu carne de puiPentru gaina rasol cu legume asortate si hrean carnea se curata, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, telina, ceapa,...
Gaina rasol cu legume asortate si hreanPentru ciulama de pui cu mamaliguta puiul se curata, se trece prin flacara si se spala. Morcovii, telina si ceapa se curata,...
Ciulama de pui cu mamaligutaPentru fripturi din carne de pui cu ciuperci puiul se curata, se trece prin flacara, se spala si se portioneaza. Morcovii,...
Fripturi din carne de pui cu ciuperciPentru fripturi din carne de pui la tava cu legume puiul se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se...
Fripturi din carne de pui la tava cu legumePentru blanchete de pui cu orez carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Morcovii,...
Blanchete de pui cu orezPentru budinca din ficat de pui morcovii si ceapa se curata, se spala si se taie felii. Ouale se spala sub jet de apa rece,...
Budinca din ficat de puiBudinca din macaroane cu sos tomat este o reteta de paste delicios si consistent. Ceapa se curata, se spala si se taie felii....
Budinca din macaroane cu sos tomatPentru somn rasol pestele se spala si se portioneaza. ceapa, morcovii si pastarnacul radacina se curata, se spala si se taie...
Somn rasolPentru saramura de crap iute pestele se curata, se spala si se sareaza. Ardeiul iute se spala, se cresteaza si se scot...
Saramura de crap iutePentru scrumbii in pergament pestele se curata, se spala si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile...
Scrumbii in pergamentPentru marinata cu crap pestele se curata, se spala si se taie in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie felii....
Marinata cu crapPentru marinata cu stavrid pestele se curata, se inlatura capul, se spala si se scurge de apa. Ceapa, morcovii si telina...
Marinata cu stavridPentru pastravi a la russe pestele se curata si se spala cu multa apa rece. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt....
Pastravi a la russePentru plachie din crap pestele se curata, se spala si se portioneaza in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala, se taie felii...
Plachie din crapPentru file de salau rasol pestele se portioneaza si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Oul se spala sub...
File de salau rasolCiorba de cartofi cu afumatura este o ciorba de legume si carne delicioasa. Intr-o oala de 4l se pune uleiul la incins in...
Ciorba de cartofi cu afumaturaPentru file de stiuca rasol pestele se portioneaza si se spala. Morcovii se curata, se spala si se taie rondele. Ceapa se...
File de stiuca rasolPentru ghiveci cu crap pestele se portioneaza, se spala si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Morcovii...
Ghiveci cu crapPentru file de salau portughez pestele se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se...
File de salau portughezPentru file de salau provincial pestele se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Ceapa si usturoiul se curata, se...
File de salau provincialPentru crap delicios umplut cu orez pestele se curata, se spala si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Crap delicios umplut cu orezPentru crap unguresc pestele se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza. Cartofii, ceapa si ardeiul gras, se curata,...
Crap ungurescPentru file siberian de morun sau nisetru pestele se spala. Ceapa, patrunjelul radacina, pastarnacul radacina, morcovii si...
File siberian de morun sau nisetruPentru file de salau cu ciuperci pestele se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Ciupercile...
File de salau cu ciuperciPentru crap provincial pestele se curata, se spala si se portioneaza in 5 bucati. Ceapa si usturoiul se curata, se spala si...
Crap provincialPentru crap cu orez si tomate pestele se curata, se spala si se portioneaza in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Crap cu orez si tomatePentru crap cu sos de vin rosu pestele se curata, se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Ceapa se curata, se...
Crap cu sos de vin rosuPentru crap cu verdeata si vin alb pestele se curata, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ardeiul gras si ceapa se...
Crap cu verdeata si vin albPentru crap portughez pestele se curata, se spala, se portioneaza in 4 bucati si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se...
Crap portughezPentru pilaf cu ciuperci si cascaval ciupercile proaspete se spala si se taie lame. Cascavalul se curata de coaja si se rade....
Pilaf cu ciuperci si cascavalPentru gogosari cu orez si ochiuri gogosarii se spala, se prajesc in 75 g untura sau ulei, se curata de pielite, cotoare si...
Gogosari cu orez si ochiuriPentru musaca din legume gradinar ceapa se curata, se spala si se taie pestisori. Orezul se alege de impuritati si se spala...
Musaca din legume gradinarPentru varza acra cu struguri varza se spala, se scot cotorul, foile depreciate si se taie marunt. Ceapa se curata de coaja...
Varza acra cu struguriPentru sufleu de varza cu carne si legume se scoate cotorul la varza acra, se spala si se taie fin. Ceapa se curata, se spala...
Sufleu de varza cu carne si legumePentru vinete bulgaresti vinetele se spala, se curata, se taie in doua pe lungime, se scoate miezul si se taie cuburi mici....
Vinete bulgarestiPentru vinete "Provincial" vinetele se spala, se taie in doua pe lungime. Se scoate miezul si se taie cuburi. Usturoiul si...
Vinete "Provincial"Pentru varza cu maghiran varza se spala, se curata de cotoare si foi depreciate, se taie fin si se scurge de zeama. Ceapa se...
Varza cu maghiranPentru varza cu orez varza se curata de cotoare si foi depreciate, se spala si se taie felii. Orezul se curata de impuritati...
Varza cu orezPentru telina cu masline si ceapa telina se spala, se curata, se spala din nou si se taie felii groase de 2-3 cm, care se tin...
Telina cu masline si ceapa