Pentru mere pentru placinta merele se spala, se curata de coaja si se rad. Uleiul se incinge in tigaie, se adauga merele...
Mere pentru placintaPentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porcPentru caltabosi cu orez si stafide carnea de porc se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se...
Caltabosi cu orez si stafidePentru mititei de casa carnea se curata de pielite, se spala, se taie in bucati, se da prin masina de tocat si se amesteca cu...
Mititei de casaPentru ciuperci cu verdeata la gratar ciupercile se curata, se spala in mai multe ape; se scot coditele, care se taie marunt....
Ciuperci cu verdeata la gratarPentru fasole verde sote fasolea verde proaspata se curata si se spala. Mararul verde se spala si se taie marunt. Fasolea...
Fasole verde sotePentru garnitura asortata de legume cartofii si morcovii se spala, se curata si se taie rondele. Orezul se alege de...
Garnitura asortata de legumePentru mazare sote mazarea verde conservata se scurge de lichid si se trece sub jet de apa rece. Mararul verde se curata, se...
Mazare sotePentru gogosari in bulion gogosarii se spala, se curata de seminte si cotoare, se taie feliute de 1,5-2 cm lungime si 1 cm...
Gogosari in bulionPentru gogosari in mustar gogosarii se spala, se curata de seminte si cotoare, se taie feliute de 1,5-2 cm lungime si 1 cm...
Gogosari in mustarPentru carnati oltenesti carnea se spala si se taie bucati. Grasimea se taie cuburi mici. Usturoiul se curata, se piseaza cu...
Carnati oltenestiPentru friptura de vitel la tava carnea se spala si se sareaza. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie felii....
Friptura de vitel la tavaPentru pulpa de vita la tava cu vin carnea se curata si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Usturoiul se...
Pulpa de vita la tava cu vinPentru pulpa de vita la tava cu usturoi carnea se curata si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Usturoiul...
Pulpa de vita la tava cu usturoiCartoful cu ceapa si patrunjel este o mancare de cartofi simpla si delicioasa. Cartofii se curata de coaja, se spala si se...
Cartofi cu ceapa si patrunjelCartoful natur simplu este o mancare de cartofi simpla si delicioasa. Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie...
Cartofi natur simpliCartoful cu ciuperci simplu este o mancare de cartofi delicioasa. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Ciupercile...
Cartofi cu ciuperci simpliCartoful sote este o mancare de cartofi simpla si delicioasa. Cartofii se spala si se fierb in coaja in apa cu sare. Dupa...
Cartofi sotePentru friptura din carne de vita impanata cu slanina slanina se taie fasii de 3 cm lungime. Carnea se curata, se spala, se...
Friptura din carne de vita impanata cu slaninaPentru friptura din carne de vita la tava carnea se spala si se sareaza. Ceapa, morcovii, telina si usturoiul se curata, se...
Friptura din carne de vita la tavaPentru tocana cu carne de oaie carnea se curata, se spala si se portioneaza. Ceapa si ardeii grasi se curata, se spala si se...
Tocana cu carne de oaiePentru friptura inabusita de miel cu usturoi carnea se spala si se sareaza. Morcovii, telina se curata, se spala si se taie...
Friptura inabusita de miel cu usturoiPentru friptura de miel la tava cu usturoi carnea se spala cu apa rece si se sareaza. Morcovii si telina radacina se curata,...
Friptura de miel la tava cu usturoiPentru fundulii de berbec la gratar carnea se spala, se curata de pielite, se taie in lungime, se cresteaza si se ung cu...
Fundulii de berbec la gratarPentru cotlet de porc la tava carnea se spala, se scurge si se sareaza. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie...
Cotlet de porc la tavaPentru muschi de porc impanat cu slanina si usturoi carnea se spala si se sareaza. Usturoiul se curata si se spala. Slanina...
Muschi de porc impanat cu slanina si usturoiPentru pulpa de porc la tava cu ceapa si usturoi carnea se curata, se spala si se sareaza. Morcovii, ceapa, usturoiul se...
Pulpa de porc la tava cu ceapa si usturoiPentru pulpa de berbec cu sos vanatoresc usturoiul se curata, se spala si se taie felii. Morcovii se curata, se spala si se...
Pulpa de berbec cu sos vanatorescPentru ragut de berbec usturoiul se curata, se spala si se taie felii. Carnea se spala, se sareaza, se impaneaza cu usturoi....
Ragut de berbecPentru tocana bulgareasca de berbec carnea se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de...
Tocana bulgareasca de berbecPentru stufat de miel cu ceapa verde carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Stufat de miel cu ceapa verdePentru tocana cu carne de miel carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii....
Tocana cu carne de mielPentru verdeturi cu carne de miel si pasta de tomate ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se spala, se...
Verdeturi cu carne de miel si pasta de tomatePentru berbec cu varza si rosii carnea se spala, se portioneaza, se opareste, se spala din nou cu apa rece si se sareaza....
Berbec cu varza si rosiiPentru jigo de berbec cu fasole boabe usturoiul se curata, se spala si se taie felii. Ceapa se curata, se spala: 50 g se taie...
Jigo (pulpa) de berbec cu fasole boabePentru fasole verde cu carne de miel carnea se spala, se taie in bucati si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Fasole verde cu carne de mielPentru mazare cu carne de miel carnea se spala, se scurge de apa si se portioneaza. Mararul verde se curata, se spala si se...
Mazare cu carne de mielPentru miel cu sos de smantana ceapa, morcovii, telina, patrunjelul radacina, se curata, se spala si se cresteaza in patru....
Miel cu sos de smantana (Fricase)Pentru papricas de miel cu cartofi carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Papricas de miel cu cartofiPentru saslac de miel (frigarui cu miel) carnea se dezoseaza si se taie in bucati patrate, care se tin in bait 2 ore. Ceapa...
Saslac de miel (Frigarui)Pentru spanac cu carne de miel ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Carnea se spala, se portioneaza, se scurge si se...
Spanac cu carne de mielPentru tocana de vitel ardeleneasca carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Morcovii, patrunjelul radacina, 100 g...
Tocana de vitel ardeleneascaPentru anghemacht de miel cu cartofi si legume carnea se spala, se portioneaza, se opareste, se spala din nou si se sareaza....
Anghemacht de miel cu cartofi si legumePentru blanchet din carne de miel carnea se spala, se scurge de apa si se portioneaza. Morcovii, patrunjelul radacina si...
Blanchet din carne de mielPentru ciuperci cu carne de miel carnea se spala cu apa rece, se scurge, se portioneaza si se sareaza. Ciupercile proaspete...
Ciuperci cu carne de mielPentru drob de miel cu patrunjel si marar organele si praporul se spala. Praporul se tine in apa rece. Ceapa si ceapa verde...
Drob de miel cu patrunjel si mararPentru rulou de vitel umplut cu creier si orez carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Creierul se curata de...
Rulou de vitel umplut cu creier si orezPentru rulou de vitel umplut cu ficatei de pui carnea se spala si se portioneaza in 5 bucati, care se bat si se sareaza....
Rulou de vitel umplut cu ficatei de puiPentru snitel cu creier carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Creierul se spala, se curata de membrana, se...
Snitel cu creierPentru snitel de vitel Palermo carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Ouale se trec sub jet de apa rece....
Snitel de vitel PalermoPentru steak de vitel cu ficat de pui carnea se spala, se portioneaza, se sareaza si se bate. Ficatul de pui se spala si se...
Steak de vitel cu ficat de pui