Pentru rulou de vitel umplut cu ciuperci si orez carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Ciupercile se...
Rulou de vitel umplut cu ciuperci si orezPentru fasole verde cu carne de porc carnea se portioneaza in 5 bucati si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Fasole verde cu carne de porcPentru fasole boabe cu ciolan de porc fasolea boabe se spala si se lasa in apa rece 12 ore. Ceapa se curata, se spala, se...
Fasole boabe cu ciolan de porcPentru crochete din carne de porc cu sos de tomate ceapa se curata, se spala, se taie felii, se inabusa in 25 g untura sau...
Crochete din carne de porc cu sos de tomatePentru escalop de porc cu sos picant carnea se spala si se portioneaza in 10 bucati, care se bat putin si se sareaza. Painea...
Escalop de porc cu sos picantPentru cotlet de porc cu sos de lamaie (a la grec) ceapa, morcovii, telina se curata, se spala si se taie. Cotletul se...
Cotlet de porc cu sos de lamaie (a la grec)Pentru cotlet de porc gradinaresc carnea se spala si se portioneaza in 5 bucati, care se sareaza si se bat putin. Morcovii se...
Cotlet de porc gradinarescPentru cotlet de porc cu varza alba murata carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati, se sareaza. Ceapa se curata, se...
Cotlet de porc cu varza alba murataPentru cotlet de porc cu legume si rosii carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Ceapa se curata, se...
Cotlet de porc cu legume si rosiiPentru cotlet de porc vanatoresc morcovii se curata si se spala; jumatate se taie fasii lungi, restul felii. Slanina se taie...
Cotlet de porc vanatorescPentru cotlet de porc cu legume si smantana carnea se spala si se sareaza. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou, se...
Cotlet de porc cu legume si smantanaPentru cotlet de porc cu cartofi si smantana carnea se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Ceapa se curata,...
Cotlet de porc cu cartofi si smantanaPentru cotlet de porc cu pasta de tomate si vin alb cotletul se spala, se portioneaza in 5 bucati si se sareaza. Patrunjelul...
Cotlet de porc cu pasta de tomate si vin albPentru cartofi inabusiti cu cotlet de porc carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati egale, care se bat putin si se...
Cartofi inabusiti cu cotlet de porcPentru castraveti cu carne de porc carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Castraveti cu carne de porcPentru ciolan de porc cu sos picant morcovii, telina si ceapa se curata, se spala si se taie felii. Castravetii murati se...
Ciolan de porc cu sos picantPentru ciolan de porc cu usturoi rasolul de porc se curata de tendoane, se portioneaza in 5 bucati, se oparesc si se spala cu...
Ciolan de porc cu usturoiPentru ciuperci cu carne de porc si vin alb carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ciupercile proaspete se curata, se...
Ciuperci cu carne de porc si vin albPentru conopida cu carne de porc carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Conopida cu carne de porcPentru cotlet de porc cu ardei si patrunjel carnea se spala, se portioneaza, se bate putin si se sareaza. Ceapa se curata, se...
Cotlet de porc cu ardei si patrunjelPentru medalion de vitel carnea se spala, se portioneaza in 5 felii rotunde, se bat si se sareaza. Painea se curata de coaja...
Medalion de vitelPentru osobuco milanez carnea se spala, se portioneaza, se opareste si se spala. Morcovii, telina, patrunjelul radacina se...
Osobuco milanezPentru pacea din picioare de vitel picioarele de vitel se curata de tendoane, se spala, se oparesc si se spala din nou cu apa...
Pacea din picioare de vitelPentru pulpa impanata de vitel morcovii si telina se curata, se spala, se taie fasii (pentru impanat) si felii (pentru sos)....
Pulpa impanata de vitelPentru cartofi frantuzesti cu pulpa de porc pulpa de porc se spala, se taie, se bate putin si se sareaza. Cartofii se fierb...
Cartofi frantuzesti cu pulpa de porcPentru ciolan de vitel rasol cu hrean si patrunjel carnea se taie bucati, se opareste si se spala. Ceapa si morcovii se...
Ciolan de vitel rasol cu hrean si patrunjelPentru dovlecei cu carne de vitel carnea se spala, se portioneaza. Dovleceii proaspeti se curata de coaja si se taie bucati....
Dovlecei cu carne de vitelPentru escalop de vitel cu ciuperci carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Ciupercile proaspete se curata,...
Escalop de vitel cu ciuperciPentru escalop de vitel cu ciuperci si vin alb carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Morcovii si cartofii...
Escalop de vitel cu ciuperci si vin albPentru escalop de vitel cu ciuperci si sos de smantana carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Ciupercile...
Escalop de vitel cu ciuperci si sos de smantanaPentru fricando vitel ceapa, usturoiul, morcovii, patrunjelul radacina, se curata, se spala si se taie felii. Ouale se trec...
Fricando vitelPentru tocana de ficat de porc carnea se spala si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie felii subtiri....
Tocana de ficat de porcPentru cartofi cu friptura de porc carnea se spala si se sareaza. Cartofii se curata, se spala, se taie felii pe lungime....
Cartofi cu friptura de porcPentru tocana piperata cu carne de porc carnea se spala, se taie bucati, se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Tocana piperata cu carne de porcPentru varza cu ciolan de porc bucatile de rasol se curata, se taie, se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Varza cu ciolan de porcPentru varza cu carne de porc carnea de porc se spala, se taie bucati si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie...
Varza cu carne de porcPentru bame cu carne de vitel carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt....
Bame cu carne de vitelPentru spanac cu carne de porc spanacul se curata, se spala de mai multe ori cu apa rece, se opareste, se scurge de apa, se...
Sote din ficat de porcPentru spanac cu friptura de porc carnea se spala si se sareaza. Spanacul se curata, se spala in mai multe ape, se fierbe in...
Spanac cu carne de porcPentru tocana cu carne de porc ardeleneasca carnea se spala, se taie bucati mai mici, se sareaza. Ceapa se curata, se spala...
Tocana cu carne de porc ardeleneascaPentru tocana cu carne de porc si smantana carnea se spala, se taie fasii inguste (julien). Ceapa se curata, se spala si se...
Tocana cu carne de porc si smantanaPentru snitel de porc Praga carnea de porc se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. sunca presata se taie felii...
Snitel de porc PragaPentru snitel Figaro carnea se spala si se portioneaza in 5 bucati, care se bat si se sareaza. sunca se taie in 5 felii....
Snitel FigaroPentru snitel international de porc muschiul filé de porc se spala, se portioneaza si se sareaza. Cascavalul se curata de...
Snitel international de porcPentru cordon bleu din carne de porc fileul de porc se spala, se portioneaza si se presara sare si piper. Cascavalul se...
Cordon bleu din carne de porcPentru snitel papricat cu smantana carnea se spala si se portioneaza in 5 bucati, care se bat si se sareaza. Ceapa se curata,...
Snitel papricat cu smantanaPentru cartofi cu cotlet de porc la cuptor carnea se spala si se sareaza. Cartofii se spala, se fierb in coaja si se taie...
Cartofi cu cotlet de porc la cuptorPentru papricas din carne de porc cu cartofi carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se...
Papricas din carne de porc cu cartofiPentru papricas din carne de porc cu galuste carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala, se...
Papricas din carne de porc cu galustePentru cartofi cu cotlet de porc si cascaval carnea se spala, se portioneaza, se sareaza si se bate putin. Cartofii se spala,...
Cartofi cu cotlet de porc si cascavalPentru pilaf oriental cu carne de porc carnea se spala si se portioneaza. Orezul se alege de impuritati si se spala. Ceapa se...
Pilaf oriental cu carne de porc