Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Brinza frecata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5m 

Brinza se lasa afara citeva ore ca sa fie moale. Intr-un castron, se pune brinza, chimenul, boiaua, sare, piper,

detalii rețetă—

Brinza de oaie cu chimen

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Brinza data prin masina de tocat sau prin sita se freaca bine cu untul. Se adauga boiaua, chimenul si sarea,

detalii rețetă—

Cornuri cu brinza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se freaca untul cu brinza, se adauga chimen si se amesteca bine. Se taie colturile cornurilor, se scobesc de miez,

detalii rețetă—

Brinza cu chimen

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se da brinza prin sita sau prin masina de tocat. Se freaca bine cu untul, se adauga chimenul si boiaua, se pune

detalii rețetă—

Brinza cu telina sau chimen

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Orice fel de brinza slaba si nefermentata poate fi folosita dupa ce este data prin razatoare sau este farimitata

detalii rețetă—

Cornuri umplute cu brinza de vaci si chimen

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se taie cornurile in doua, se scoate o parte din miez, se ung jumatati cu unt si se umplu cu brinza de vaci,

detalii rețetă—

Brinza cu chimen si boia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Brinza sau casul se da prin masina de tocat (cu sita deasa) de 2-3 ori. Se amesteca cu untul frecat spuma, cu

detalii rețetă—