Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Friganele monti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Painea folosita am facut-o dupa reteta de checulet in cana, adica : Am amestecat taratelele cu faina integrala si

detalii rețetă—

Tartine colorate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se taie painea felii si se unge fiecare felie cu unt sau maioneza. Se toaca marunt ouale fierte, gogsarul,

detalii rețetă—

Omleta frageda

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Painea faramitata se inmoaie in jumatate pahar cu lapte. Galbenusurile se freaca bine, se amesteca cu amestecul de

detalii rețetă—

Oua umplute cu sardele

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se inmoaie painea in lapte. Se fierb ouale tari. Sardelele se curata de oase. Dupa ce s-au fiert ouala se curata de

detalii rețetă—

Oua pe felii de paine prajita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb ouale moi aproximativ patru minute. Painea se taie felii subtiri, cascavalul se rade, untul se topeste pe

detalii rețetă—

Bruscheta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se taie painea in doua pe diagonala si fiecare parte se unge cu unt. Separat pieptul de pui facut la rotisor se

detalii rețetă—