Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavara

portii reteta 1 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 10m 

Aș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am

detalii rețetă—

Clatite delicioase cu spanac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Aceasta reteta de clatite cu spanac este ideala pentru diabetici. Pentru a face aceasta reteta trebuie sa faceti

detalii rețetă—

Oua moi cu legume

complexitate reteta Redusa 

Ouale fierte moi pot fi servite cu soteuri sau piureuri de legume: morcovi, fasole alba, spanac, andive, conopida

detalii rețetă—

Omleta cu cartofi si legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Omleta cu cartofi si legume este un aperitiv cu ou delicios si consistent. Se fierb cartofii in apa cu sare timp de

detalii rețetă—

Oua in cuib pe spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Pentru oua in cuib de spanac se alege spanacul si se fierbe. Se lasa la o parte, la cald, o lingura de spanac, iar

detalii rețetă—

Rulouri cu oua si spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Rulourile cu oua si spanac pot inlocui traditionalele clatite. Ingredientele principale pentru acest fel de mancare

detalii rețetă—

Omleta cu cartofi si spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Cartofii se fierb in apa cu sare timp de 10 minute. Separat, se lasa la inabusit spanacul impreuna cu nucsoara, pe

detalii rețetă—

Omleta cu spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se prepara piureul de spanac bine scazut si se amesteca cu ouale batute. Se prajeste in unt fierbinte pe ambele

detalii rețetă—

Ochiuri pe orez si spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fierbe orezul cu trei cesti de apa, unt, sare, piper si se pune vasul in cuptor pana scade apa si orezul devine

detalii rețetă—

Ochiuri pe spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se fac ouale ochiuri si se lasa la racit. Se prepara piureul de spanac si se asaza intr-un vas de sticla

detalii rețetă—

Ochiuri pe frunze de spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Intr-un vas de sticla incasabila uns cu unt, se asaza un strat gros de frunze de spanac oparite bine in apa

detalii rețetă—

Clatite cu spanac si cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 55m 

Frunzele de spanac se oparesc si se lasa la scurs. Se amesteca cu cascavalul, ou, sare si piper. Se umplu

detalii rețetă—