Salata de castraveti asiatica este o salata orientala care difera de cea clasica din cauza uleiului de susan si sosului de...
Salata de castraveti asiaticaMacaroanele cu ton este o mancare cu paste sanatos si foarte delicios. Intai se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierte...
Macaroane cu tonPentru telemea marinata se taie telemeaua in cubulete, nu o sa iasa ele prea uniforme, se sfarama mult. Se pun si celelalte...
Telemea marinataFriptura de porc cu rozmarin si usturoi este o mancare cu carne delicioasa si usoara de preparat. Se pun toate ingredientele...
Friptura de porc cu rozmarin si usturoiPentru un guacamole simplu se curata de coaja si se scoate samburele de la avocado. Se baga toate ingredientele in mixer si...
Guacamole simpluPentru gratar din ficat de manzat se spala ficatul si se taie in cuburi. Se adauga pe bete, apoi se sareaza si se pipereaza....
Gratar din ficat de manzatDaca vreti un desert sanatos si rapid, incercati curmalele cu nuci. Intai se scoate samburele din curmala, avand grija sa nu...
Curmale cu nuciTocana de legume pentru iarna este ideala pentru mancaruri cu carne sau peste. Pentru a prepara aceasta tocana aveti nevoie...
Tocana de legume pentru iarnaPentru prune si struguri murati se spala prunele si strugurii si se pun in borcan impreuna cu batul de scortisoara. Se...
Prune si struguri muratiRosiile la borcan sunt conserve foarte utile in timpul iernii. Se taie rosii spalate in sferturi. Se aseaza in borcan si la...
Rosii la borcanArdeii iuti, murati si copti sunt conserve delicioase si foarte utile in timpul iernii. Se coc ardeii iuti. Coaja nu se ia...
Ardei iuti, murati si coptiPentru chisalita se scot samburii din prune. Se dau prunele prin robot si se dau la fiert. Daca nu sunt destul de zemoase, se...
ChisalitaPentru Pelincutele lui Isus (Sau Poalelel Maicii Domnului ) din coca de cozonac sau paine se fac pogacele subtirele, care se...
Pelincutele lui Isus (Poalele Maicii Domnului)Nugatul cu nuci este un desert delicios. Pentru acesta aveti nevoie de 500 g zahar, 300 g nuci, vanilie, o lamaie.
Nugat cu nuciPentru nuga de post, 500 g zahar se pun la topit, dupa aceea se sting cu un pachet de margarina, 3 linguri de apa si 3...
Nuga de postPentru nuga simpla 4 galbenusuri si un ou intreg se bat cu 200 g zahar si 150 g unt. Este delicioasa.
Nuga simplaPentru nuga cu nuca prajita, 300 g zahar se caramelizeaza, apoi se freaca restul de zahar cu ouale si untul.
Nuga cu nuca prajitaPentru nuga cu rom va trebuie 1 pachet de unt sau margarina, 200 g nuci macinate. Este delicioasa.
Nuga cu romPentru nuga delicioasa se freaca albusurile, mierea si zaharul pana cresc spuma, timp de o jumatate de ora.
Nuga delicioasaPentru napolitana va trebuie o cana de zahar, 1 pachet de margarina, o canita de lapte dulce, 2 linguri de cacao.
NapolitanaDupa ce s-a racit,martipanul cu crema se intinde pe foaia cu nylon, se ruleaza si se da la rece.
Martipan cu cremaPentru aceasta reteta de martipan se framanta foarte bine o coca omogena care se lasa la rece timp de 12 ore.
Alt fel de martipanPentru aceasta reteta de martipan cu migdale va trebuie : 100 g nuca sau migdale macinate, 100 g zahar pudra.
Martipan cu migdaleDin martipan se pot modela diferite modele. Acesta se face din 300 g zahar, 300 g migdale, zeama de la ½ de lamaie.
MartipanPentru cremschnitt-ul nemtesc va trebuie 300 g unt, 300 g faina tip A, 2 galbenusuri, 1 ou intreg, 3 linguri de otet.
Cremschnitt nemtescPentru Cremschnitt aveti nevoie de 250 gr unt sau margarina, 350 g faina, 70 g apa, 30 g zeama de lamaie.
CremschnittPentru prajitura cu branza si smantana din2 oua, sare si faina cat cuprinde, se framanta un aluat potrivit de tare.
Prajitura cu branza si smantanaRulourile cu varza sunt aperitive festive delicioase. Pentru a le prepara aveti nevoie de cotlet de porc, varza murata,...
Rulouri cu varzaPrajitura cu branza si fanta se decoreaza cu fructe sau frisca. Aceasta se face din faina, praf de copt, sare.
Prajitura cu branza si fantaPrajitura cu branza dulce este un desert delicios. Pentru crema va trebuie budinca de vanilie si branza de vaca.
Prajitura cu branza dulcePrajitura cu morcov si ciocolata este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura aveti nevoie de faina, praf de copt,...
Prajitura cu morcov si ciocolataOmleta cu vinete este delicioasa. Pentru a prepara aceasta omleta aveti nevoie de vinete, ardei verzi, ceapa, rosii, oua si...
Omleta cu vineteMuffins cu capsune sunt delicioase. Pentru a prepara aceste prajituri aveti nevoie de unt, zahar, sare, oua, pirtocala rasa,...
Muffins cu capsuneTortul cu capsuni este delicios. Pentru a prepara acest tort aveti nevoie de faina, zahar, oua, praf de copt, frosca si sirop.
Tort cu capsuni si friscaPaine rustica frantuzeasca este delicioasa. Pentru a prepara aceasta paine aveti nevoie de drojdie uscata, sare de mare si...
Paine frantuzeasca rusticaPentru supa crema de pui se topeste untul si se adauga faina. Amesteca 2 minute sau pana faina devine aurie. Se ia de pe foc...
Supa crema de puiPentru turte moldovenesti se inmoaie drojdia cu zaharul apoi se adauga apa calduta si se toarna peste faina impreuna cu...
Turte moldovenestiSupa minestrone este o ciorba delicioasa si consistenta cu legume si carne. Se curata legumele, inclusiv ciupercile, se spala...
Supa minestroneMelcile cu stafide si miere sunt delicioase si se pot servi ca si desert, mic dejun sau ca si gustare. Se lasa stafidele la...
Melci cu stafide si mierePentru prajitura pufoasa cu branza de vaci va trebuie 7 oua, 300 g zahar, 5 linguri de smantana, 7 linguri de iaurt. Este o...
Prajitura pufoasa cu branza de vaciPentru prajitura delicioasa cu branza de vaci, in tava tapetata cu ulei si faina, punem coca iar peste coca punem, cu mana,...
Prajitura delicioasa cu branza de vaciPentru prajitura cu branza si glazura, avet nevoie pentru umplutura de branza, unt, vanilie, lamaie si zahar pudra.
Prajitura cu branza si glazuraPentru prajitura cu afine si branza de vaci va trebuie 175 g biscuiti faramitati, 75 g unt topit, 100 g fulgi de nuca de cocos.
Prajitura cu afine si branza de vaciCu acest aluat al saracului, se poate face prajitura cu branza de vaci, cu mere si, daca nu se foloseste zahar, se poate face...
Aluatul saraculuiPentru pasca nemteasca umplutura se face din 1branza, zahar, vanilie, stafide si arome.
Pasca nemteascaPasca delicioasa cu smantana se pudreaza cu zahar si se poate servi. Va trebuie 500 g smantana.
Pasca delicioasa cu smantanaSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateUsor si frumos, un aperitiv gustos, pentru cei mici si nu numai!
Trifoi cu 4 foi cu branza si spanacAm facut blaturi din turta dulce, 4 bucati, dar se pot face si mai putine daca doriti un tort nu prea inalt, apoi un jeleu...
Tort din turta dulceEste absolut delicioasa, cu un gust usor dulceag, picant, afumat, un preparat delicios ce merita incercat.
Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoaUn tort pregatit cu mare drag si multa iubire pentru a fi daruit unei persoane speciale din viata mea...Racoros, cremos,...
Tort cu crema de vanilie, visine si piersiciDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri