Pentru tortul cremos cu ciocolata aveti nevoie de 175 g margarina, 150 g zahar, 3 plicuri zahar vanilat.
Tort cremos cu ciocolataTortul buturuga cu crema se serveste cu nuca macinata, cocos sau bomboane pentru decor, deasupra.
Tort buturuga cu cremaTortul bezea se serveste decorat cu frisca sau ciocolata topita. Este un desert foarte bun.
Tort bezeaTortul cu nuci prajite este delicios si simplu de facut. Aveti nevoie de 60-70 nuci prajite si macinate apoi oparite.
Tort cu nuci prajiteTortul delicios se serveste ornat deasupra cu frisca si fructe. Este usor de pregatit si aveti nevoie de 7 oua.
Tort deliciosPentru Tiramisu reţetă reinterpretata fara cuptor va trebuie 200 g biscuiti macinati, amestecati cu 200 g zahar pudra.
Tiramisu reţetă reinterpretataTartele pentru umplut se servesc cu spuma, sarlota sau frisca. sunt usor d efacut si sunt foarte bune.
Tarte pentru umplutPentru aceasta reteta va trebuie 30 drojdie, 100 ml lapte caldut. Tarta delicioasa cju prune este un desert simplu.
Tarta delicioasa cu pruneTarta aromata cu mere se face in tava rotunda si este foarte buna si usor de pregatit. Va trebuie 125 g margarina.
Tarta aromata cu mereAceasta tarta cu fructe este un desert usor, sanatos, ce poate fi ornat in diferite feluri si reinventat de fiecare data...
Alt fel de tarta cu fructeTarta cu tot felul de fructe este un desert delicios care se serveste cu zahar pudra deasupra.
Tarta cu tot felul de fructePentru tarta delicioasa cu fructe aveti nevoie de 3 oua, 300 g zahar, 300 g smantana, 300 g faina.
Tarta delicioasa cu fructeTarta cu ciocolata este un desert delicios care se face din 150 g ciocolata menaj, 3 linguri de cacao. Urmareste reteta de...
Tarta cu ciocolata fara aluatPentru foile delicioase de tort va trebuie 400 g faina, 280 g unt, 120 g nuci, 120 g zahar.
Foi delicioase de tortPentru foile de strudel umplute, glasate cu vin rosu aveti nevoie de 200 g paste fierte, 500 g branza de vaci.
Foi de strudel umplute, glasate cu vin rosuFoile pentru rulada se pot servi umplute cu orice fel d ecrema. Sunt usor de facut si sunt foarte bune.
Foi ruladaFoile pentru cremschnitt se servesc taiate fasii late, care se umplu cu gem, rahat sau mere.
Foi pentru cremschnittDeasupra foilor Mandica se presara nuca macinata. Sunt delicioase si se fac usor. Va trebuie 500 g de faina.
Foi MandicaPentru aceasta reteta aveti nevoie de 5 oua, 4 linguri de zahar, 4 linguri de miere de albine, o lingurita de bicarbonat.
Alte foi cu miere de albineFoile cu miere de albine si nuci macinate este o reteta de prajitura de casa delicioasa. Blaturile aromate se imbina perfect...
Foi cu miere de albine si nuci macinatePentru foile bune cu miere de albine se bat ouale cu zaharul si mierea, dupa care se adauga restul din compozitie.
Foi bune cu miere de albinePentru foile cu miere de albine cu diverse creme va trebuie 250 g miere de albine, 250 g zahar, 250 g margarina.
Foi cu miere de albine cu diverse cremePentru foile simple cu miere aveti nevoie de 250 g miere de albine, 250 g zahar, trei oua intregi.
Foi simple cu miere de albineFoile cu miere de albine se fac usor si aveti nevoie de 4 linguri de lapte, 3 linguri de miere, 1 ou.
Foi cu miere de albinePentru foile delicioase cu miere de albine aveti nevoie de 4 linguri de ulei, 5 oua intregi, 250 g zahar.
Foi delicioase cu miere de albinePentru crema de la aceste foi aveti nevoie de 70 g faina, 200 g zahar, 400 ml lapte si 3 pachetele de vanilie.
Foi cu crema de lamaieFoile cu cacao se fac usor si aveti nevoie de 250 g faina, 50 g untura, 50 g zahar, o lingurita de bicarbonat.
Foi cu cacaoPentru foile cu amoniac se bat ouale cu zahar timp de 15 minute, apoi se adauga restul ingredientelor.
Foi cu amoniacBlaturile cu miere se pot umple cu orice fel de crema. Blaturile se fac in tava patrata. Sunt foarte bune.
Blaturi cu miereBlatul pentru tarta cu zmeura este foarte bun si va trebuie 100 g unt, 4 linguri de lapte.
Blat pentru tarta cu zmeuraPentru blatul de tort cu cacao aveti nevoie de 340 g zahar, 100 ml lapte, 250 ml unt topit. Este usor de facut si foarte bun.
Blat de tort cu cacaoPentru blatul de tort cu nuca aveti nevoie de 4 galbenusuri, 100 g nuci macinate, 300 g zahar pudra, 200 ml apa clocotita.
Blat de tort cu nucaBlatul Delicia se face intr-o tava patrata. Aveti nevoie de 6 oua, 100 g zahar, 200 g nuci macinate.
Blat DeliciaPentru pandispanul pufos aveti nevoie de 7 oua, 300 g zahar, zeama si coaja de la o lamaie, o lingura de cacao.
Pandispan pufosPentru cozonacul moldovenesc cu nuca sau mac aveti nevoie de 1 kg faina extra, 6 oua, 250 g zahar.
Cozonac moldovenesc cu nuca sau macCozonacul de ciocolata cu alune se pudreaza cu zahar sau se acopera cu glazura de ciocolata.
Cozonac de ciocolata cu alunePentru prajitura de casa cu mere se amesteca apa cu sarea, margarina, otetul si faina cat cuprinde pentru a framanta un aluat...
Prajitura de casa cu mereInimioarele cu gem sunt prajituri delicioase ce pot fi servite oricand si se pot pastra chiar si mai multe zile. Se cerne...
Inimioare cu gemPentru prajitura delicioasa cu nuca de cocos facem un blat normal, albusurile vin batute spuma cu 200 g zahar, apoi...
Prajitura delicioasa cu nuca de cocosAceasta este o reteta specifica zonei Bucovinei, iar pentru cozonacul bucovinesc va trebuie 1 kg faina extra.
Cozonac bucovinescCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitCozonac gustos cu diverse umpluturi se poate face cu cu nuca, mac, rahat sau cacao. Este delicios.
Cozonac gustos cu diverse umpluturiChecul rapid se face foarte usor. Aveti nevoie de 5 oua, 6 linguri de ulei, 6 linguri de apa.
Chec rapidChecul marmorat trebuie sa-l lasam la rece pana a doua zi, ca sa se intareasca glazura.
Chec marmoratChecul cu stafide si sos de lamaie se serveste decorat cu lamaie si sirop. Este un desert delicios.
Chec cu stafide si sos de lamaiePentru checul cu nuca glazurat aveti nevoie de un pachet de praf pentru chec, 2 oua. Se face usor.
Chec cu nuca glazuratPentru checul delicios cu mere si nuci aveti nevoie de 500 g mere curatate si taiate in felii, ½ de lamaie (suc si coaja rasa).
Chec delicios cu mere si nuciUsor de facut, pentru checul cu branza dulce aveti nevoie de 3 oua, 19 linguri de ulei, optsprezece linguri de lapte.
Chec cu branza dulceAluatul pentru rulourile delicioase cu mere, se face ca sa fie moale la mana, apoi se face foaie, se taie fasii si se adauga...
Rulouri delicioase cu mereUn desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriAceasta reteta de inghetata de casa este absolut delicioasa. Daca va place laptele de pasare cu siguranta va va placea si...
Inghetata lapte de pasareRulada fina cu crema ganache de cafea este o reteta de prajitura de casa absolut delicioasa. Boabele de cafea din aluat dau...
Rulada fina cu ganache de cafeaSe pune laptele la fiert si, cand da in clocot, se adauga grisul in ploaie. Se fierbe 20 de minute, dupa care se ia vasul de...
Budinca de grisEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii