Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Pulpite coapte pe jar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Pulpitele coapte pe jar se servesc cu legume si sos de usturoi. Se spala bine pulpele si se pun la fiert in apa cu

detalii rețetă—

Friptura de curcan in sos de vin si portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Friptura de curcan in sos de vin si portocale e o delicatesa. Pentru a prepara aceasta friptura aveti nevoie de

detalii rețetă—

Cocos cu sos de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Cocosul cu sos de vin este o mancare cu carne speciala pentru care veti avea nevoie de un cocos, ceapa, arpagic,

detalii rețetă—

Ostropel de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Ostropel de pui este delicios datorita sosului lasat de pui. Reteta este una dintre cele mai simple retete culinare

detalii rețetă—

Rulouri de pui cu sos de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Reteta de rulouri de pui cu sos de vin este recomandarea culinar.ro pentru mesele festive. Pentru a prepara aceste

detalii rețetă—

Cotlet de miel aromat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Se amesteca toate ingredientele pentru sosul marinat intr-o craticioara, cu exceptia usturoiului si se fierb 5

detalii rețetă—

Costite pe gratar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5h:20m 

1. se amesteca ketchup cu sosul barbecue,mierea si cognacul 2. se preseaza usturoiul si se adauga 3. se

detalii rețetă—

Verdeturi cu carne de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se prepara sosul ca la miel cu spanac si se strecoara peste carne. Ceapa si usturoiul verde se taie mare, se calesc

detalii rețetă—

Verdeturi cu carne de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se prepara sosul ca la miel cu spanac si se strecoara peste carne. Ceapa si usturoiul verde se taie mare, se calesc

detalii rețetă—