Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Clatite brasovene delicioase

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru clatite brasovene delicioase se amesteca ouale cu 1 praf de sare, se adauga laptele si faina cat sa obtinem

detalii rețetă—

Biftec tartar

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Muschiuletul se marineaza 24 de ore. Se da prin masina de carne de 2 – 3 ori ca sa devina o compozitie pastoasa.

detalii rețetă—

Pui crocant la cuptor cu parmezan si pesmet

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Pieptul de pui se taie bucatele. Intr-o farfururie se adauga 2 linguri de ulei de masline, boia dulce, sare

detalii rețetă—

Dovlecei umpluti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Am folosit aceeasi compozitie de la ardeii umpluti si sosul tot la fet. Dovleceii fiind foarte cruzi nu i-am

detalii rețetă—

Vol-au-vent cu carne de gaina

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Carnea se fierbe impreuna cu sosul de smantana si sucul de lamaie cca 5 min. Cu aceasta compozitie se umplu

detalii rețetă—

Galuste din ficat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Ficatul tocat si ceapa se amesteca cu oua, patrunjel verde, pesmet, ulei, sare si piper. Din aceasta compozitie se

detalii rețetă—

Haggis

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se incinge cuptorul la 200* C. Se condimenteaza organele de miel taiate marunt cu sare, piper si cimbru, se umple

detalii rețetă—

Porumbei umpluti

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Se curata porumbeii, se umplu cu o compozitie din carne de vitel, miez de paine muiat in lapte, si ficatul de

detalii rețetă—

Compozitie de snitel foarte pufoasa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Intr-un castron se freaca faina cu laptele pina se obtine o pasta omogena. Oulele se bat spuma separat apoi se

detalii rețetă—

Compozitie de snitel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5h 

Laptele se bate cu oualele, si se adauga ploaie faina pina se obtine o compozitie de consistenta unei smintani. Se

detalii rețetă—

Inima de vitel umpluta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 

Se curata inima de pielite, de grasime si de tendoane si se scobeste la mijloc fara sa se atinga peretii. Se umple

detalii rețetă—