Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Pulpa de porc cu legume si macrou afumat.

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se ia pulpa de porc se spala si se taie felii cam de 1 cm, se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei, se pune

detalii rețetă—

Cartofi umpluti cu carne macra

complexitate reteta Redusa 

Pentru cartofi umpluti cu carne macra dati prin masina de tocat carnea, verdeata, tocati fin ceapa si auriti-o

detalii rețetă—

Cartofi cu macaroane la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Cartofii cu macaroane la cuptor este o mancare de cartofi delicioasa si consistenta. Se unge cu unt o cratita ce

detalii rețetă—

Macaroane cu cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb cartofii, dupa care se curata si se zdrobesc. Se taie marunt ceapa si se caleste in putin ulei, se adauga

detalii rețetă—

Nudli cu mac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Cartofii spalati bine, se fierb in coaja, in apa sarata, se curata fierbinti de coaja si se paseaza prin pasoarul

detalii rețetă—

Friptura de vita cu sos de macese

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

1.Carnea se spala, se sterge cu un prosop de bucatarie, apoi se infasoara in bucati de slanina afumata. Se prinde

detalii rețetă—

Platou de costite de porc cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Intr-o farfurioara adanca se amesteca piperul macinat, mierea, uleiul. Se ung cu mana costitele cu acest sos si se

detalii rețetă—

Budinca de cartofi cu macaroane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Se fierb macaroanele in multa apa cu sare si, cind s-au inmuiat, se scurg. Se fierb cartofii in coaja, se curata si

detalii rețetă—