Mancaruri

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Fasole batuta

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

• fasolea o lasati la inmuiat peste noapte• schimbati apa si puneti-o la fiert cu sarea, morcovii, telina si

detalii rețetă—

Porumb fiert

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Porumbul fiert reprezinta de multe ori o masa de vara consistenta.

detalii rețetă—

Cartofi noi cu mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Cartofii noi cu mustar sunt mancaruri cu cartofi simple si delicioase. Cartofii ii radem de coaja sau ii spalam

detalii rețetă—

Fasole batuta cu usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Fasolea batuta cu usturoi este o iahnie de fasole delicioasa. Speli fasolea si o lasi la inmuita cateva ore in apa

detalii rețetă—

Pireu de broccoli cu morcov de post

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru pireul de broccoli cu morcov de post, broccoli si cartofii se curata,se spala. Cartofii si morcovi se taie

detalii rețetă—

Budinca de vinete cu cartofi si rosii

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru budinca de vinete am curatat cartofii, i-am taiat rondele, i-am rumenit in ulei de masline, apoi am stins cu

detalii rețetă—

Crema de legume cu carnat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Crema de legume cu carnat este o mancare cu legume si carne foarte delicioasa si consistenta. Se curata legumele si

detalii rețetă—

Garnitura de pere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Perele se curata de coaja, apoi se taie in patru, li se scot samburii si se pun intr-un vas mai inalt la fiert cu

detalii rețetă—

Iahnie de fasole

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se alege fasolea, se spala si se pune in apa calda 3-4 ore, dupa care se fierbe in 3 ape, avand grija sa fie bine

detalii rețetă—

Fasole batuta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se alege fasolea, se spala si se pune in apa calda 3-4 ore, dupa care se fierbe in 3 ape, avand grija sa fie bine

detalii rețetă—

Broccoli in sos rosu

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Legumele se taie marunt si se pun la calit, in 2 linguri de ulei de masline. Se adauga o cana de apa si se

detalii rețetă—

Ou cu spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se fierbe spanacul. Apoi punem ceapa la calit, adaugam spanacul fiert si taiat marunt. Dupa ce s-au calit adaugam

detalii rețetă—

Conopida pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se curata conopida, se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se scurge de apa, punandu-se

detalii rețetă—

Sufleu de conopida cu piure de cartofi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare 25 minute, la foc potrivit. Se

detalii rețetă—