Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Bors de stevie cu macris

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Ceapa taiata marunt se inabusa putin in unt sau in ulei. Se adauga apa si sarea. Cind incepe sa clocoteasca, se

detalii rețetă—

Bors de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Se curata zarzavatul si se taie fideluta cubulete, la fel ca ceapa. Se incinge uleiul si se caleste morcovul si

detalii rețetă—

Bors de fasole verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Zarzavatul taiat foarte fin se prajeste in unt impreuna cu faina. Se stinge cu apa, se adauga fasolea taiata bucati

detalii rețetă—

Bors de crap cu zarzavat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se curata zarzavatul si ceapa, se taie marunt si se pune la fiert in apa rece cu sare. Rosiile se dau prin

detalii rețetă—

Bors de loboda cu ceapa verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se spala frunzele de loboda si se taie fidea, iar ceapa verde se curata si se taie bucatele cu tot cu cozi. Loboda

detalii rețetă—

Bors de loboda

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Morcovul, patrunjelul si telina curatate, spalate si taiate fideluta sau date pe razatoare impreuna cu ceapa

detalii rețetă—

Bors de fasole boabe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se alege, se spala si se inmoaie fasolea din ajun in apa calduta. Se pune la fiert si dupa ce a dat 2-3 clocote se

detalii rețetă—

Bors de loboda cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Zarzavatul curatat si bine spalat se da prin razatoarea de zarzavat si se inabusa usor in unt impreuna cu firele de

detalii rețetă—

Bors de crap

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 

Se taie marunt ceapa si zarzavatul de supa si se pun la fiert. Cind zarzavatul este aproape fiert, se adauga orezul

detalii rețetă—

Bors taranesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Zarzavatul curatat si spalat se taie marunt si se prajeste usor in ulei, adaugind la urma si faina. Se adauga apa,

detalii rețetă—

Bors de gaina cu loboda

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h:15m 

Se curata gaina, se spala si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece in care s-a pus ceapa si sarea. In timp ce

detalii rețetă—

Bors de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Morcovul si patrunjelul se curata, se spala, se dau prin razatoarea de zarzavat. Se pun la fiert cu apa impreuna cu

detalii rețetă—

Bors de dovlecei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se curata zarzavatul, se rade si se fierbe cu ceapa taiata marunt. Cind este aproape fiert se adauga orezul, apoi

detalii rețetă—

Bors de urzici cu boia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Se curata urzicile si se spala, se pun intr-o oala cu apa clocotita sarata. In timp ce fierb, se pregateste

detalii rețetă—