Supe si ciorbe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Bors de fasole

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru acest bors aveti nevoie de fasole boabe, ceapa, praz, morcovi, piept afumat, ardei, ulei, sare, piper si

detalii rețetă—

Bors taranesc cu praz

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru borsul de praz aveti nevoie de ceapa, ardei, morcovi, dovlecei, cartofi, telina, maggi bors si bineinteles

detalii rețetă—

Bors de sfecla

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Borsul de sfecla este recomandat in cazul astmului si al bronsitelor. Se prepara din sfecla rosie, paine neagra,

detalii rețetă—

Bors de porc cu zeama de varza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Borsul de porc se prepara din carne de porc macra, legume, varza dulce, zeama de varza murata si verdeata.

detalii rețetă—

Bors de vita

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Bors de vita se prepara din piept de vita, ceapa, morcovi, ardei, telina, bulion, bors si verdeata.

detalii rețetă—

Bors de praz

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Borsul de praz se prepara usor si rapid, avand nevoie doar de cateva ingrediente folosite des in bucatarie: praz,

detalii rețetă—

Bors de zarzavat cu peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Borsul de peste cu zarzavat este usor de pregatit. Pe langa peste si zarzavat mai contine condimente, delikat, cas

detalii rețetă—

Bors de paine uscata cu leustean

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Borsul de paine uscata cu leustean este foarte sanatos deoarece zarzavaturile continute de acesta sunt bogate in

detalii rețetă—

Bors moldovenesc cu fasole boabe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pune fasolea la fiert pentru 30 de minute. Se scurge de apa si se adauga 1 l, dupa care se pune din nou la

detalii rețetă—

Bors de varza acra

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se opareste ciolanul, apoi se taie bucati si se pune la fiert in 3 l de apa. Dupa o jumatate de ora se adauga varza

detalii rețetă—

Bors pescaresc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Capetele si cozile de peste se curata si se spala. Morcovii, patrunjelul, pastarnacul, telina si ceapa se taie

detalii rețetă—

Bors moldovenesc de pasare cu taitei.

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Carnea de pasare se fierbe intreaga. Se curata de spuma si se adauga sare si piper, dupa care se lasa la fiert in

detalii rețetă—

Bors cu perisoare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Un os de rasol cu maduva se pune sa fiarba impreuna cu 1 I apa. Legumele se curata, se spala, se maruntesc iar la

detalii rețetă—

Bors de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Carnea se pune la fiert in apa cu sare si se curata de spume atunci cand face. Se adauga apoi ceapa verde tocata

detalii rețetă—